Arama sonuçlarınız

1. A

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı Merhaba,Türkiyede ayı saldırısı için istatistik tutulduğunu sanmıyorum ama çok değildir sanırım.Ben hiç ayıyla karşılaşmadım :) ama teorik bilgilerimi paylaşabilirim, yurt dışında ayı spreyleri var en çok kullanılan yöntem,fakat Türkiyede olduğunu sanmıyorum.Onun yerine av...

2. A

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Merhaba,www.sierratradingpost.com sitesine üye oldum.Ben internet alışverişlerinde yalnızca Paypal kullanıyorum.Ödeme seçenekleri arasında gözüküyor,ödeme yaparkenmi seçiyoruz Paypal'i ? Teşekkürler.
  3. A

CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında

Ynt: CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında İnternette yaptığım araştırmada Puxing,Wouxhun vs. markalı çin üretimi el telsizleri gördüm.Bu telsizlerle ilgili aklıma takılan konularda bilgilendirmenizi rica ediyorum arkadaşlar; 1.BU telsizler UHF,VHF veya UHF/VHF olarak satılıyor,bu...

4. A

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Özlem hanım hayırlı olsun,aldığınız bisiklet fiyatına göre iyi özelliklerde.Mevcut donanımı ile ilgili birkaç tavsiyem olacak;fren sistemi sadece V brake diye yazılmış,marka belirtilmemiş muhtemelen alhonga veya benzer markada düşük kaliteli bir...
  5. A

El ve Vücut Isıtıcı

Merhaba arkadaşlar,sanırım kamplarda,özellikle hareketsiz durumdayken en çok sıkıntı çekilen konulardan birisi el veya diğer bir vücut uzvumuzun üşümesi.Genellikle vücuda veya elbiseye yapıştırılarak kullanılan,tek kullanımlık bantlar tercih ediliyor.Ben alternatifler araştırırken bulduğum iki...

6. A

Ynt: CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında Tekrar merhaba,sanırım yanlış anlaşıldım :)) Ben sizin cb telsiz önermediğinizi anladım.Benim size ve bilgi sahibi olup fikrini paylaşmak isteyen arkadaşlara,Cobranın yazdığım modeliyle Midland arasında,Midland modelini tercih etmeme sebep...

7. A

Ynt: CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında Umut bey bilgilendirmeler için teşekkür ederim,size bir soru sormak istiyorum.Almayı düşündüğüm telsizin özellikleri aşağıda,Gezenbilir forumlarında tavsiye edilen Midland alan 42 telsizle kıyaslarsak bir ekisiği varmıdır.?Çünkü Cobra daha...
  8. A

Ynt: CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında Arkadaşlar,Cobra HH-Roadtrip Handheld(el tipi)almaya karar verdim,fakat son olarak bu cihaza alternatif el cihazı marka ve modeli(aynı kategoride)önerisi olan varsa, almadan önce onlarıda değerlendirmek isterim.Teşekkür ederim.
  9. A

Ynt: CB Telsiz Alımı ve Güncel Yasal Uygulama Hakkında Yasal bir prosedür yoksa sorumu biraz daha somutlaştırmak istiyorum. MIDLAND 1001Z 40CH veya aynı özelliklerde farklı markada bir cihaz veya Cobra HH-Roadtrip Handheld veya benzeri bir model düşünüyorum.Bu cihazların iletişim menzili...

10. A

Merhaba arkadaşlar,burda ve diğer forumlarda araştırma yaptım ama aklımdaki sorunları netleştiremedim,yardımcı olmanızı rica ediyorum.Yurtdışından cb telsiz alacağım(muhtemelen el tipi)anladığım kadarıyla son düzenleme ile cb telsiz alımında ve yurda sokulmasında yasal bir problem yok?Ve son...

11. A

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Tekrar merhaba,verdiğiniz örnek giriş,seviyesi sayılabilecek donanımda bir bisiklet.Benzer donanımlı bisikletler daha ucuza bulunabilir belkide.Çünkü burda isim fiyatı arttıran bir etken. Size bence seçimde dikkat edilecek konuları yazayım,umut...
  12. A

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Özlem hanım merhaba,Genel olarak bütün markalar(Cannondale,Trek ve aklıma gelmiyen birkaç marka bazı parçaları üretiyor)parça ve kadro üreticisi firmalardan aldıkları ürünleri (Shimano,Sram,Magura,Mavic,Dt,Avid,Look vs.)kullanarak bisikletlerini...

13. A

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? Merhaba,eğer kampta kullanmak için balta tercih edilecekse;Kershaw,Gerber,Mtech,Buck gibi markaların özellikle seyahatlerde (camp,hiking vs.)kullanmak için üretilmiş modelleri tercih edilmeli diye düşünüyorum.
  14. A

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Merhaba,kamp tecrübesi olmayan birisi için süre ve parkur seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum.Heyecanınızı anlıyorum fakat öncelikle daha kısa süreli ve kolay parkurlarda veya yerleşim yerlerine kolay ulaşabileceğiniz bir yerde tecrübe edinmenizi öneririm.
  15. A

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Merhaba,daha önce yürüyen arkadaşlardan fikir sormuşsunuz ama,ben yürümediğim halde mutlaka yazmak istedim.(23 senelik aktif spor yapmış,farklı bir baranştada olsa Antrenör belgesine sahip biriyim.)Normal bir yürüyüş parkurunu bile yalnız yürümemek gerekirken,(takip...

16. A

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabırlar diliyorum.
  17. A

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Merhaba,Amasra,Çakraz,Kuruçaşile,Cide istikametinde arabayla yaptığım gezide (o bölgede birçok yere gittim,aynı gün içindeki güzergahım) inanılmaz güzelliklerin yanında,(belkide alışık olmadığım içindir)yolların adrenalin seviyeme yaptığı etkiyide...
  18. A

Tercih; Pantolon / Tight ?

Ynt: Tercih; Pantolon / Tight ? Ender bey merhaba,kullandığım veya kullandığımız pantolonlardada hızlı kuruma ve antibakteriyel özelliklere sahip olanlar bulunuyor.Benim vardığım sonuç sizinde belirttiğiniz gibi,pantolona göre hafif olması ve hareket esnekliği sağlaması.Teşekkür ederim.

19. A

Tercih; Pantolon / Tight ?

İlgilenen herkeze teşekkür ederim.Arkadaşlar ben bugüne kadar yürüyüşlerde Pantolon tercih ettim.Açıkcası farklı bir seçenekte düşünmemiştim.Euro Sport kanalında Abu Dabi challence yarışını seyrederken sporcuların genelinin tight giydiğini görünce sormak istedim.Uzun yürüyüşlerde tight...
  20. A

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? Merhaba,bende fikirlerimi paylaşmak isterim.Eğer uzun süreli bir yürüyüş düşünülüyorsa insanın kendisini fiziksel olarak olabilecek en iyi dayanıklılık seviyesine getirmesi gerekir.(malzeme ve donanımın eksizsiz olmasıda gerekli)Konsantrasyon sağlanmalı,bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri