Arama sonuçlarınız

1. dalgakıran

Defender Çalışmama Sorunu ?..

Slm arkadaşlar 2 adet defender sahibiyim. İki araçdada aynı sorun var!!! Motor soğuk iken tek marşda alıyor ama 15-20 dk kullanımdan sonra tekrar çalıstırmak istediğimde uzun uzun marşa basmam gerekiyor 4-5 denemeden sonra ancak calısıyo bu arada araçlar benzinli ve lpg yok Arabaların...

2. dalgakıran

Yararlı Alışveriş Siteleri

Slmlar Aksesuar arayışı içindeyim,internetden araştırmalar yapıyorum, bildiğiniz yerli yabancı offroad ve land rover parça-aksesuar satışı yapan siteleri paylaşırmısınız????Teşekkürler....
  3. dalgakıran

Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var? Slmlar benzinliden dizele geçişde son prosedür nedir??? Etrafımdan araç benzinli ise dizele geçişin artık mümkün olmadığı hakkında duyumlar aldım!!! Tesekkurler..

4. dalgakıran

Garmin 60 CSX Kullanım Yardımı

Ynt: Garmin 60 CSX Kullanım Yardımı ilginize tesekkurler ayarı kus ucusu modundaymıs hallettım ....
  5. dalgakıran

Garmin 60 CSX Kullanım Yardımı

Slm arkadaşlar bu ürünü fuardan yeni aldım içinde navcity ile birlikte geldi. Sorunum şu, beni götürmesi için herhangi bir adresi giriyorum cihaza, Adresi haritada gösteriyo ancak kuş uçuşu seklinde yani yol olarak değil!!! Surdan sağa dön sonra sola dön şeklinde değil!!! birçok yol ve sokak...

6. dalgakıran

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Raci bey ihale için izlenen yolları bize biraz anlatırmısınız!!! Nasıl bir prosedür var? İhale acıkmı kapalı usul mu yapılıyo? Kalabalık oluyomu? tesekkurler Halit .....

7. dalgakıran

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Slm bendede 2008 R1 var ondan önce 2006 suzuki gsxr 1000 vardı R1 den memnun değilim tekrar Suzukiye dönücem....
  8. dalgakıran

Deniz ve Kara Haritalı Gps Var mı.?

Ynt: Deniz ve Kara Haritalı Gps Var mı.? detay haritaları birbirinden farklı yani bir karayoları haritalı gps denizde bir işinize yaramıyo deniz haritası yüklü cihazda yol detaylarını vermiyo
  9. dalgakıran

Deniz ve Kara Haritalı Gps Var mı.?

herkese slm bende bir el gps almak istiyorum ancak hem denizde hem karada kullanabilecegim iyi bir cihaz varmı bildiğiniz

10. dalgakıran

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? bildiğim kadarı ile bu motorun ağırlığı 195 kd civarında eğer vitesli motor tecrübeniz yoksa özellikle yavaş dönüşlerde debriyaj ve gaz kombinasyonunun doğru ayarlıyamamanızdan ve motorun ağırlığından dolayı(ilk başlayanlar için)yatırma ihtimaliniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR