Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar 2 adet defender sahibiyim. İki araçdada aynı sorun var!!! Motor soğuk iken tek marşda alıyor ama 15-20 dk kullanımdan sonra tekrar çalıstırmak istediğimde uzun uzun marşa basmam gerekiyor 4-5 denemeden sonra ancak calısıyo bu arada araçlar benzinli ve lpg yok
Arabaların...
Slmlar
Aksesuar arayışı içindeyim,internetden araştırmalar yapıyorum, bildiğiniz yerli yabancı offroad ve land rover parça-aksesuar satışı yapan siteleri
paylaşırmısınız????Teşekkürler....
Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?
Slmlar benzinliden dizele geçişde son prosedür nedir??? Etrafımdan araç benzinli ise dizele geçişin artık mümkün olmadığı hakkında duyumlar aldım!!!
Tesekkurler..
Slm arkadaşlar bu ürünü fuardan yeni aldım içinde navcity ile birlikte geldi.
Sorunum şu, beni götürmesi için herhangi bir adresi giriyorum cihaza, Adresi haritada gösteriyo ancak kuş uçuşu seklinde
yani yol olarak değil!!! Surdan sağa dön sonra sola dön şeklinde değil!!! birçok yol ve sokak...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Raci bey ihale için izlenen yolları bize biraz anlatırmısınız!!! Nasıl bir prosedür var? İhale acıkmı kapalı usul mu yapılıyo? Kalabalık oluyomu? tesekkurler Halit .....
Ynt: Deniz ve Kara Haritalı Gps Var mı.?
detay haritaları birbirinden farklı yani bir karayoları haritalı gps denizde bir işinize yaramıyo deniz haritası yüklü cihazda yol detaylarını vermiyo
Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?
bildiğim kadarı ile bu motorun ağırlığı 195 kd civarında eğer vitesli motor tecrübeniz yoksa özellikle yavaş dönüşlerde debriyaj ve gaz kombinasyonunun doğru ayarlıyamamanızdan ve motorun ağırlığından dolayı(ilk başlayanlar için)yatırma ihtimaliniz...