Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :)
Bende bu sene 7 göllerde alabalık açılışında çok rahat ettim bu arabayla.
Biraz daha anlatırsanız satıştan vazgeçeceğim herhalde.
Rastgelsin.
Ömer bey,
Koltuklar orjinal ve yatak olabiliyor. Fakat ancak kilolu bir kişi (benim gibi :( ) rahat yatıyor. Zayıf iki kişi belki yatabilir. Yük taşımak için olmadığını zannediyorum çünkü kapı içi lambalar arka hava kontrol merkezleri vs. o dönemin lüks bir van'ı...
Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar,
15-20 senedir muhtelif Pajerolar kullandım.
Zaman zaman çok ağır şartlarda denedim. Her konuda mükemmel araçlar.
Tavsiye ediyorum.
Siteye ilan verme öneriniz için teşekkür ederim. Toyotacılar muhabbet köşesinde zannediyorum vermişler. Ankara dışından arayanlar oluyor.
Bir tane bende TOYOTA PREVİA 4X4 var.
Bu fotoları görünce herhalde satmaktan vageçeceğim herhalde.Malum sitede ilanı var ama bilemiyorum.
Çok güzel olmuşlar.
Adnan Bey,
Dağ kampını bir anda en güzel restorana çeviren bir sihirbaz gibidir. Muhteşem ekibini de unutmamak lazım !!!
Bizler onlarla birlikte bir kamp yapma ayrıcalığını yaşayan şanslılarız.
Yemeklerinden güzel bir kalbi vardır.
Özlemle tüm gruba sevgilerimi iletiyorum.
:D :D :D
Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Pajero'ya vinç ve tampon uygulaması
Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Mahsuru yoksa kaça mal oldu bilgi verebilirmisiniz?. Teşekkürler.
Site resmimde görülen araç için arka fiber kabin arıyorum.
Bildiğiniz bir yerde çıkması varsa veya Ankara'da yaptırılacak bir usta tavsiyesi verirseniz sevinirim.