Arama sonuçlarınız

1. trink

94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması.

Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması. Epey bir zaman göstergeyi sökmeye niyetim yok (bıktım). Gün gelir sökünce boyarız artık.

2. trink

Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması. Göstergenin son hali.
  3. trink

Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması. Bu ledleri birbirine seri bağlıyarak duylarına uyguladım. Sunuç gayet güzel oldu. İki akşamdı kullanıyorum ısı yok aydınlatma çok güzel. Uzun süre kullandıktan sonra görüşlerimide burada paylaşırım. Gösterge saatini söküp takmaktan bıktmıştım.

4. trink

Ynt: 94 vitara gösterdge saatinde led uygulaması. 2.Denemem Osram 4 adet 3 wat dipsiz ampulünü kullanmak oldu. Aydınlatma olarak başarısız ayrıca çok olmasada sıcaklık devam ediyor. Tekrar söktüm. 3.Deneme piyasada satılan çin malı dipsiz led ampuller oldu. 4-5 çeşidini aldım (takımı 3-5 tl...
  5. trink

Uzun zamandır sönük yanan gösterge saatimi deneme yanılma yöntemiyle sonunda istediğime yakın aydınlatmaya kavuştum. Sırasıyla denemelerimi anlatayım; 1. Denemem Osram'ın a adet 5 watlık dipsiz ampulü ile oldu. Aydınlatma gayet iyi oldu. Fakat akşam trafiğinde gösterge saati alev topuna döndü...

6. trink

1994 model Vitara yedek parça yardım.

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. Bugün Zeytinburnundaki yetkili servis dönüş yaptı. Uçakla sipariş verilebileceğini takımı 90 tl civarında olduğunu bildirdi. Anlaşıldığı gibi kablamaya veya çıkmaya gerek yok size en yakın yetkili suzuki servise vereceğiniz sipariş ile 25 gün sonra...

7. trink

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. İstanbul Zeytinburnu yetkili Suzuki servisini tekrar bugün aradım mail atıldı mı diye(8 gün önce atacaktı ve sonucunu bildirecekti). Tahmin ettiğim gibi ilgilenilmemiş pazartesi günü mail atacakmış. hiç zahmet etmesin bence. Bunun üzerine internetten...
  8. trink

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. Evet nedense sadece o parça etkileniyor.Tam bende kaplama yaptırmayı düşünüyordum, demek ki kaplama şanşımızda yok tek çare servisten haber beklemek kaldı. Bugün tekrar arıyacağım servisi gelişmeleri paylaşırım.
  9. trink

Windsurf

Ynt: Windsurf Öneri için teşekkür ederim.

10. trink

Ynt: 1994 model Vitara yedek parça yardım. Yenisini bulamazsak alternetif uygulamaları deneyeceğiz artık. Yakında kapak diye birşey kalmayacak. alt kapakta hiç problem yok üstekinde dökülme var muhtemelen güneşten etkileniyor.

11. trink

Merhaba; Aşağıda resimlerini verdiğim direksiyon milini, sinyal kol teşkilatını ve kontak anahtarını kapatan 2 parça plastik (bence peynir ??? ) kapaktan oluşan malzemeyi arıyorum. Gün geçtikçe beyazlayıp toz halinde dökülmeye başladı kısa zamanda kapak diye bir şey kalmayacak. İstanbulda...
  12. trink

Windsurf

Ynt: Windsurf Merhaba; Ben de geçen sene temmuz ayında 8 yaşındaki oğluma önce Datça da 2 saat (tatildeyken) sonra da Büyükçekmecede Ünal hoca ile 10 saatlik windsurf eğitimi aldırdım. Büyükçekmecede oturuyoruz ve yazın sürekli Saros'da hafta sonu kamp yapıyoruz bu yüzden oğluma bord ve yelken...

13. trink

FEDERAL M/T LASTİKLER.

Ynt: FEDERAL M/T LASTİKLER. 30x9,50x15 Fedaral M/T nin fiyatını bende bekliyorum.
  14. trink

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul takip.
  15. trink

Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur... Hayırlı olsun.

16. trink

suziki araçlara hiç yükseltme yapmadan M/T Lastik 195/80 R 15 KL 71

Ynt: suziki araçlara hiç yükseltme yapmadan M/T Lastik 195/80 R 15 KL 71 takip
  17. trink

Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri

Ynt: Suzuki JLX Kasalara 2'' ve 3'' Yükseltme Kitleri takip
  18. trink

Vitara Hararet Sorunu

Ynt: Vitara Hararet Sorunu Merhaba paylaşım için teşekkür ederim. Sorunu çözmüşsünüz sonuçları bekliyoruz.

19. trink

1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım

Ynt: 1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım Sonunda tarayıcı hazır.
  20. trink

1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım

Ynt: 1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım Tekrar merhaba; Tarayıcımda bir yazılım sıkıntısı var çözünce hemen tarayıp yayınlayacağım katolog yanımda faydalı olursa sevinirim. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR