Arama sonuçlarınız

1. trink

1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım

Ynt: 1951 Model Willys CJ 3A İçin El Fren Bağlantı Şeması Yardım Merhaba; Elimde CJ-3B ve CJ-2A' nın katoloğu mevcut en yakın zamanda tarayıp paylaşacağım.

2. trink

14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl

Ynt: 14.15 mayıs türkiye offroad şampiyonası 3. ayağı inegöl İnegölde yapılan Türkiye Off-road şampiyonası yarışı, 2. yarış mı? 3.yarış mı? 3. yarış ise 2.si ne zaman nerede yapıldı. Daha 1. si İstanbulda 1 mayıs'ta yapılmıştı. Seyretmeyi kaçırdığım bir yarış mı oldu. ???
  3. trink

1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım.

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Bir kaç yer ile görüştüm.Haklı olarak indirip açılmadan bir şey söylemek zor diyorlar. 300.000 km yi aştım indirildiği zaman mutlaka büyük masraf çıkaracak. Şu an bazı eksikleride olsa gidiyor (dik yokuşlarda lastiği çevirerek...

4. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Tekrar Merhaba; Parçaları henüz bulamadım bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Havalar ısındığı için son vitese geç geçme durumuda ortadan kalktı, derken başka bir sorunla karşılaştım. Aytepe gezisi dönüşü dik iniş yaparken araç...
  5. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Aytekin Bey gönderdiğiniz mail için teşekkür ederim çok işime yarıyacağını düşünüyorum.

6. trink

Arka Tampona Vinç

Ynt: Arka Tampona Vinç Eline sağlık Dursun usta çok güzel olmuş.

7. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. m.erkanyenigun@hotmail.com
  8. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Merhaba Aytekin Bey; Test yağ bağlanarak yapılmadı sesine göre değerlendirildi. Bu yüzden bende kuşkuluyum zaten arızalı olup olmadıklarını tam öğrenemedik deneme yanılma yöntemi ile bulunacaktı eğer sıfır selenoidleri bulabilseydim. Elimde...
  9. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Merhaba Aytekin Bey, ben deki sorun biraz farklı. Çok soğuk havalarda motor soğukken 4. vitese geçmiyordu ancak ısındıktan sonra düzeliyor. Bizde yağını ve fitresini değişelim sonucu gözlemleyelim dedik. Karteri söktük sorunun tıkanmış...

10. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Teşekkür ederim Dursun usta sayende bulurum inşaallah parçaları.

11. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. En kısa zamanda gidip soracağım teşekkür ederim.
  12. trink

Ynt: 1994 Vitara otomatik şanzuman yedek parça yardım. Teşekkür ederim. Altı ay önce numunelerle Altunizade, Taksim, Maslak ve ikitelli parçacıları ve çıkmacıları araştırmıştım (eksper oto dahil) fakat bulamamıştım tekrar araştıracağım.

13. trink

Merhaba; Aşağıda resimlerini eklediğim, 1994 model 1,6 5 kapı aracımın otomatik şanzuman'ın selenoidlerini değiştirmem gerekiyor. Servislerde(İstanbul avrupa) bulamadım. Ayrıca tork konvektörüde aramaktayım. Bu yedek parçaları bulabileceğim yerlerin bilgilerini paylaşmanızı rica...
  14. trink

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Merhaba; Uzun süredir, Off-road gezi fotoğraflarını incelerken en çok dikkatimi çeken ve beni gerçekten rahatsız eden kısımları alkol şişelerinin veya kutularının araçların içinde yada motor kaputlarının üstünde görüntülenmesi idi. Alkole karşı değilim ara sıra bende...
  15. trink

Unimog Deneme

Ynt: Unimog Deneme Gerçekten araç güzel olmuş. Gayet başarılı görünüyor. Bu kar yeni mi yağdı. İzmit'in yukarlarında bu şekilde kar var mı acaba.

16. trink

En Sonunda Bir 4*4 Aldım

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım Hayırlı olsun, gayet güzel görünüyor. İlerleyen günlerde denemelerinizle ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.
  17. trink

1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Önce motordan başlayıp şanzumana yönelmeyi düşünüyorum. Aracım benzinli fakat uzun süredir zengin karışımla çalışmakta. Zeytinburnundaki servis çözemedi.97 oktan benzin kullan dediler işe yaramadı, Torpido...
  18. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Dursun Usta paylaşım için teşekkür ederim. Demekki bu özellik 1994 modelde de var. Benim araçta tork konvektör arızası var ki ivmelendikten sonra 2600 devire kesinlikle inmiyor 3000 devirde devam ediyor...

19. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Suat Bey; sizin araç Japon mu? İspanyol mu?
  20. trink

Ynt: 1994 Japon Vitara otomatik ş. ile 2000 İspanyol Vitara otomatik ş. kıyaslama Acaba bu özellik 1994 model de de var mı? Benim aracımdaki arızalı mı ? Aynı model arac kullanan kullanıcılardan bu özelliği araçlarında gözlemleyen oldu mu? Dursun Usta; senin araçta 1994 model görüşlerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR