Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)
Arkadaşlar selamlar, Üzülerek bildirmek zorundayım ki çok istememe rağmen geziye katılamayacağım. Bu hafta sonu sistem odamızda yapılacak çalışmalar doğrultusunda şirkette kalmam gerekmektedir. Bugün böyle bir durum...
Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2008)
Çanakkale gezisindeki arkadaşların çoğunu görmek güzeldi ama aşırı kalabalıktan dolayı birbirimizi kaybetmiş olabiliriz yada en azından ben herkesi kaybettim ;) Ama yine de çok güzel ve eğlenceli geçen bir gece oldu bence, diğer arkadaşlarımın...
Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)
Arkadaşlar selamlar, şu an itibari ile bir ftp server kullanıma hazır haldedir. Buraya bağlanıp istediğiniz gezi fotolarını kopyala, yapıştır yaparak basit bir şekilde yükleyebilirsiniz. Bunun için tarayıcınızın adres...
En kısa sürede tekrarlanmasını isteyeceğim çok güzel bir geziden gelmiş bulunmaktayım... Resimlerimizi upload etmek isterseniz diye herkesin kullanabileceği ortak bir ftp alanı tanımlamak isterim. Yarın sabah şirkete...
Akşam birbirimiz tanımak için bi parolamız yada takmamız gereken bir şey olacak mı ? Sedat dışında kimseyi tanımıyorum ;)
Kendimi 24 - Serdar Tanrıverdi ( Taksim ) olarak ekleyeyim o zaman listeye ...
Bende havalemi yapmış birisi olarak Taksim'den katılacağımı bildirmek isterim...