Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)
manastıra derken hangi Manastır oluyor bu? Kirazlı Manastır mı?
eğer o ise gerçekten haklısın tüm tarihi yapıların hazin sonu gibi onunda sonu gerçekten kötü olucak kendi haline terkedilmiş mükemmelr bir yer...
en basiti ile tarihçesin den...
Ynt: Dövmeli Yüzücü Milli Takıma Alınınca Rekor Kırdı
sorun değil dövme yada küpe.... M Kemal ATATÜRK "Ben sprocunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" demiş sorun kafalarda kafa yapılarımızı değiştirelim.... tebrikler....
dağlarkızı cidden çok ama çok güzel fikir ben ankarada olucam temmuz 5 ten sonra ankaralı gezenbilir dostlarımızla bizde ankarada toplanabilirz.... gel biz senle bu işi temmuz ayı içerisinde organize edelim??
ankara yolcusuyum inanın ben böle bi yemği kaçırmak istemezdim kısmetse bir daha ki sefere :( :( :(
benim yerimede yiyin için gülün eğleninin..... fotolarıda koymayı unutmayınn
Temmuz ayı başında olabilceiğini düşünmüyorum buradaki sıcaklıklar gerekse benim bu organizasyondaki katkılarımı tam ve aktif yürütemeyeceiğim 40 günlük bir staj durumum var yapılacak gezenbilir bisiklet festivalini ağustos sonunda yada eylul başında yapılması hem sıcaklık uygun sürüş hem de...
Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Profesyonel Macera Yarışı Takımı Touareg Turk
ben orada olucam ama yanıma yancı bulamıyorum sağdece katılımda bulunmak için bile olsa gelicek olan arkdaşlar varsa yarışta görüşüz
Ynt: Bildiğiniz Bisiklet Festivali Var mı?
tamam ozaman Moderatörlerden biri bir topic ile bu klonuyu gündeme getirsin bakalaım katılımcılar kimler olucak ona göre tarihini belirler haritalandırır camp alanını belirller gideriz...
1-) enigma
2-)phobios
3-)atlantis
gelecekler olursa kendi aramızda gezengbilir ve diğer klüblerle birlikte ufak bi organizasyon duneleyebiliriz.. sağdece çadırlarımız bisikletlerimiz ve birde kamp ateşi ile :)
okhan_b@hotmail.com msn adresim gerekli yazışmalar fikir alışverişi ve koordinasyon için sizlere yardım edebilirim fotoğrafli ve görüntülü olarak...
Forum sitesine daha yeni kayıt oldum fakat gerçekten çok hoşuma gitti.
Herhangi bir bisiklet festivali bilmiyorum ama bu sitenin katılımcıları ve tüm diğerbisikletçilerle birlikte biz bir festival düneleyebiliriz ben yer için Erdek/Kapıdağı oneriyorum...