Arama sonuçlarınız

1. Corvus Corax

Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu

Ynt: Frontera İçin Usta Arayışı Ve Arıza Sorunu Emre bey selam; Üstadım dediğin gibi oldu aracı bıraktık koşturarak geri döndük, bende ki şansa yarım saat ceviz gibi dolu yedik sonrası yağmur deniyor ama başka bir şeydi o :) . Dönüş daha bir maceralı olacak :) Sabah 1 de otobüsle Antalya'ya...

2. Corvus Corax

Ynt: Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu Hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.İlk mesajımda da belirttiğim gibi araç ilk aracım,çevremde ki herkesin yanlış tip araç seçtin söylemlerine,bulunduğum yerde ki usta namzetli şahısların el birliği yapmışçasına yanlış bilgi...
  3. Corvus Corax

Ynt: Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu Tavsiye ettiğiniz kadar iyi bir ustaysa üşenmeden Antalya 'ya giderim.Velhasıl eşim Antalyalı olduğundan ayda bir ordayım zaten.Bana bahsi geçen ustanın telefonunu verebilirseniz kendisiyle irtibata geçeyim.

4. Corvus Corax

Öncelikle herkese merhaba.Ben Afyonkarahisardan Cüneyt.6 ay evvel 98 model Opel Frontera 2.2 benzinli ( Sıralı sistem Lpg ) araç aldım.Yıllarca İstanbul'da belki ihtiyaç duymadığımdan belki de kabus trafiğinden, araç almaktan uzak durdum.Tayinim Afyon'a çıkınca arabanın eksikliğini iyice yaşadım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri