Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera İçin Usta Arayışı Ve Arıza Sorunu
Emre bey selam;
Üstadım dediğin gibi oldu aracı bıraktık koşturarak geri döndük, bende ki şansa yarım saat ceviz gibi dolu yedik sonrası yağmur deniyor ama başka bir şeydi o :) . Dönüş daha bir maceralı olacak :) Sabah 1 de otobüsle Antalya'ya...
Ynt: Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu
Hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.İlk mesajımda da belirttiğim gibi araç ilk aracım,çevremde ki herkesin yanlış tip araç seçtin söylemlerine,bulunduğum yerde ki usta namzetli şahısların el birliği yapmışçasına yanlış bilgi...
Ynt: Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu
Tavsiye ettiğiniz kadar iyi bir ustaysa üşenmeden Antalya 'ya giderim.Velhasıl eşim Antalyalı olduğundan ayda bir ordayım zaten.Bana bahsi geçen ustanın telefonunu verebilirseniz kendisiyle irtibata geçeyim.
Öncelikle herkese merhaba.Ben Afyonkarahisardan Cüneyt.6 ay evvel 98 model Opel Frontera 2.2 benzinli ( Sıralı sistem Lpg ) araç aldım.Yıllarca İstanbul'da belki ihtiyaç duymadığımdan belki de kabus trafiğinden, araç almaktan uzak durdum.Tayinim Afyon'a çıkınca arabanın eksikliğini iyice yaşadım...