Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım
kemer bağlı iken denemede yaptık yine olmadı.aracı personele teslim ederken zaten kemerlerin hepsini siz takıyorsunuz.eleman uğraşmıyor kapıda zaten uyarıyorlar.
Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım
merhabalar,
emniyet kemerlerinin 4 adedinide değiştirdim.
sargı kutusunun altında şahkül benzeri bir mekanizma var.mekanizmanın bağlandığı parça yaklaşık 2 mm. kadar aşınmış.hepsindede hemen hemen aynı miktarda aşınma vardı.
uğraşmak isteyen dağıtıp...
Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum
merhaba,
bendede 93 model 5.2 var alalı 2 ay kadar oldu.
ilk günler araç güzel görünüyordu.daha sonra lpg sisteminde sıkıntı vardı onu hallettik.derken araç 3. vitesten od konumuna geçemez oldu.master jeepte aracı ekspertiz...
arkadaşlar merhaba,
93 model 5.2 gc.aracımı geçen hafta muayeneye soktuk.
araçta 3 kalem sorun çıktı
-bagaj amortisörleri değişecek (maslakta değiştirildi)
-motor numarası yetkili servis tarafından onaylanacak.motor numarası direksiyon pompasının arkasında kaldığı için tüv'deki arkadaşlar o...
Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai
arkadaşlar merhaba,
aracı satıştan çekeli uzun zaman oldu.
93 model 5.2 grand cherokee aldım.şimdi onunla uğraşıyorum.
tabi yükseltme,lastik,sepet vs... yaz sonuna kadar bitirmeyi hedefledim.kısmetse...
beter böceğimi şuan için satmaktan...
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı
dediğiniz gibi kapalı kutu.
bu gün muayeneye götürdüm. en azından 3. vitese biraz devir alarak geçiyor. ;D ;D
sırayla bütün sıkıntılarını halledeceğiz.tabi gücümüz elverdiğince ;)
çok teşekkürler durmuş usta.
arabadan elimi eteğimi en azından şimdilik çekmiyorum.
üzerine yapmayı planladığım bir kaç şey var.
her şeye rağmen ;)
sorma murat kardeş şuan ne tarafa saldıracam hiç bilmiyorum.
ilk önce halletmem gereken işleri bitireyim.
en azından bazı sorunlar biterde önümüze bakarız.
özgür bey teşekkürler.
yanlış hatırlamıyorsam masterdeki satılık araç sizinkiydi.umarım en kısa zamanda müşteri bulursunuz.
bu arada servis boyunca ilgi alakalarını esirgemeyen Selçuk kardeşime,Sn. Adem beye ve araç kabuldeki Sinan beye ve çay servisi yapan ablama teşekkürler.
kadıncağız ne yapsın sabahtan beri aval aval dolaştığımdan olsa artık'' çay alacağın yeri biliyorsun...
herkese merhaba,
hafta sonu aracıma yapılanları paylaşmak istedim.
ilk olarak Ünal beyden cumartesi görüşemememizden ötürü özür diliyorum.nedenini yazının sonunda daha iyi anlarsınız.
bildiğiniz üzere lpg sisteminde bir sıkıntıdan bahsetmiştim.sorun hiç...