Arama sonuçlarınız

1. bigfoot

ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım

Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım kemer bağlı iken denemede yaptık yine olmadı.aracı personele teslim ederken zaten kemerlerin hepsini siz takıyorsunuz.eleman uğraşmıyor kapıda zaten uyarıyorlar.

2. bigfoot

Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım tabiki elle çekerek yapıyorlar.aracı tuv muayene istasyonuna soktuk.kemerden geçemedi. hemde hiçbiri çalışmadı.görevli personel yanımda kontrolü yaptı.hiçbir alet edavat kullanılmıyor.kontrol şeklini hızlı çekip bırakma yöntemiyle yapıyorlar.devlet ana...
  3. bigfoot

Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım merhabalar, emniyet kemerlerinin 4 adedinide değiştirdim. sargı kutusunun altında şahkül benzeri bir mekanizma var.mekanizmanın bağlandığı parça yaklaşık 2 mm. kadar aşınmış.hepsindede hemen hemen aynı miktarda aşınma vardı. uğraşmak isteyen dağıtıp...

4. bigfoot

Ynt: ZJ Emniyet Kemeri Hakkında Yardım bu gün master jeepi arayacağım. görüşlerini bildiririm. saygılar.
  5. bigfoot

Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum merhaba, bendede 93 model 5.2 var alalı 2 ay kadar oldu. ilk günler araç güzel görünüyordu.daha sonra lpg sisteminde sıkıntı vardı onu hallettik.derken araç 3. vitesten od konumuna geçemez oldu.master jeepte aracı ekspertiz...

6. bigfoot

arkadaşlar merhaba, 93 model 5.2 gc.aracımı geçen hafta muayeneye soktuk. araçta 3 kalem sorun çıktı -bagaj amortisörleri değişecek (maslakta değiştirildi) -motor numarası yetkili servis tarafından onaylanacak.motor numarası direksiyon pompasının arkasında kaldığı için tüv'deki arkadaşlar o...

7. bigfoot

Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai

Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai arkadaşlar merhaba, aracı satıştan çekeli uzun zaman oldu. 93 model 5.2 grand cherokee aldım.şimdi onunla uğraşıyorum. tabi yükseltme,lastik,sepet vs... yaz sonuna kadar bitirmeyi hedefledim.kısmetse... beter böceğimi şuan için satmaktan...
  8. bigfoot

Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai teşekkürler.
  9. bigfoot

Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai estağfurullah

10. bigfoot

Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı dediğiniz gibi kapalı kutu. bu gün muayeneye götürdüm. en azından 3. vitese biraz devir alarak geçiyor. ;D ;D sırayla bütün sıkıntılarını halledeceğiz.tabi gücümüz elverdiğince ;)

11. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı çok teşekkürler durmuş usta. arabadan elimi eteğimi en azından şimdilik çekmiyorum. üzerine yapmayı planladığım bir kaç şey var. her şeye rağmen ;)
  12. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı haklısınız. biraz km.yapıp ondan sonra başıma gelse bu kadar kızmazdım kendime. >:(

13. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı maalesef şans işi. piyango kötü vurdu. en büyük ikramiyeyi kazandım ;D ;D ;D
  14. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı sorma murat kardeş şuan ne tarafa saldıracam hiç bilmiyorum. ilk önce halletmem gereken işleri bitireyim. en azından bazı sorunlar biterde önümüze bakarız.
  15. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı çok teşekkürler. bu hafta ruhsat işlemlerini halledeyim akabinde seyit ustayıda ararım.

16. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı hayrını görün inşallah. alan arkadaşa kazasız günler dilerim.
  17. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı özgür bey teşekkürler. yanlış hatırlamıyorsam masterdeki satılık araç sizinkiydi.umarım en kısa zamanda müşteri bulursunuz.
  18. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı teşekkürler

19. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı bu arada servis boyunca ilgi alakalarını esirgemeyen Selçuk kardeşime,Sn. Adem beye ve araç kabuldeki Sinan beye ve çay servisi yapan ablama teşekkürler. kadıncağız ne yapsın sabahtan beri aval aval dolaştığımdan olsa artık'' çay alacağın yeri biliyorsun...
  20. bigfoot

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı herkese merhaba, hafta sonu aracıma yapılanları paylaşmak istedim. ilk olarak Ünal beyden cumartesi görüşemememizden ötürü özür diliyorum.nedenini yazının sonunda daha iyi anlarsınız. bildiğiniz üzere lpg sisteminde bir sıkıntıdan bahsetmiştim.sorun hiç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri