Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: p veya n konumunda motorda titreme
Cumartesi günü Bostancı Sanayindeki Yıldırım Suzuki Servisine gittim. Subaruya da bakıyorlarmış. Subaru araçlar da vardı serviste zaten. Kelebek vanasını temizletmek istediğimi söyledim. Usta direk araç LPG'li mi diye sordu. Evet diyip rolantideki...
Ynt: forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap??
Bu subap ayarı konusunda herkes soru sorup çekiliyor aradan.Tecrübelerini paylaşan kimse yok. Kimse yaptırmadı mı bu ayarı. Bugün İzmit servisi arayıp subap ayarı fiyatını sordum. Motor indirilecek, kapak contaları ve bozuk subaplar...
Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum
EBC red stuff ön balataları Amerikadan getirttim 120$ + 30$ kargo
Brembo ön diskler Türkiyeden 280 TL (Amerikada uygun fiyata güzel diskler var ama bir takım disk 20 kilo kadar geldiğinden kargosu çok tuzlu olacaktı)
Orijinal diskler serviste 400 TL. Brembo...
Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum
Frenlerden konu açılmışken, 2003 xt'me EBC red stuff balata ve brembo disk taktırdım. Keramet balatada mı diskte mi bilmiyorum ama (büyük ihtimalle balatada) artık frene basmak gaza basmaktan daha zevkli. Frene bastığımda araba bana kontrolün bende olduğunu...
Ynt: 2003 XT Atiker LPG ayarı
Aslında başka bir başlık altında yazıldı bunlar. Oraya bakmak daha iyi bir fikir verebilir. 14 litre için şehir içi sakin kullanım diyebiliriz.
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)
Evet göremedik ne yaptınız geri mi indiniz zirveden? Ya da zirveye kadar çıkabildiniz mi? Biz Hakan abiyle baypas yapıp yolun çıkışına gittik ama gelen olmadı.
Ynt: lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun.....
Bana mantıklı gelmedi. Emme subabı kapandıktan sonra oksijen girişi olmayacağı için yanma okadar uzun devam edemez diye düşünüyorum. Ama birçok LPG'li araçta yanan motor arıza lambasının sebebi bu olabilir. Çünkü geç enjekte...
Koordinatlar fotoğraf üzerinde gömülü. Ama nasıl bakılıyor bulamadım.
edit: upload ederken silmiş.
6 araç çıktı sanırım. Onlar da biyerde takılıp kalmışlar. 2 saat irtibatı kaybettik. En son traktör ayarlıyordik ki kurtuldukları haberi geldi.
Ynt: Karter muhafaza
Yabancı forumlardan takip ettigim kadarıyla cogunluk 3 mm 5052 alumimyumdan yaptırmış. Hatırladığım kadarıyla 10-15 kilo arası oluyormuş. Burda 5052 aluminyumu bilen yok. Ne bulsam razı olacağım ama çok ağır da olmasını istemem. Sizin yaptırdığınızin saç kalınlığı ne...