Arama sonuçlarınız

1. hbilkut

p veya n konumunda motorda titreme

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Cumartesi günü Bostancı Sanayindeki Yıldırım Suzuki Servisine gittim. Subaruya da bakıyorlarmış. Subaru araçlar da vardı serviste zaten. Kelebek vanasını temizletmek istediğimi söyledim. Usta direk araç LPG'li mi diye sordu. Evet diyip rolantideki...

2. hbilkut

forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap??

Ynt: forester subap ayarı nerede yaptırmalıyım?çelik sübap?? Bu subap ayarı konusunda herkes soru sorup çekiliyor aradan.Tecrübelerini paylaşan kimse yok. Kimse yaptırmadı mı bu ayarı. Bugün İzmit servisi arayıp subap ayarı fiyatını sordum. Motor indirilecek, kapak contaları ve bozuk subaplar...
  3. hbilkut

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Bu mesajı yanlışlıkla yazdım. Silmeyi bulamadım. Nasıl silebilirim?

4. hbilkut

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum EBC red stuff ön balataları Amerikadan getirttim 120$ + 30$ kargo Brembo ön diskler Türkiyeden 280 TL (Amerikada uygun fiyata güzel diskler var ama bir takım disk 20 kilo kadar geldiğinden kargosu çok tuzlu olacaktı) Orijinal diskler serviste 400 TL. Brembo...
  5. hbilkut

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum Frenlerden konu açılmışken, 2003 xt'me EBC red stuff balata ve brembo disk taktırdım. Keramet balatada mı diskte mi bilmiyorum ama (büyük ihtimalle balatada) artık frene basmak gaza basmaktan daha zevkli. Frene bastığımda araba bana kontrolün bende olduğunu...

6. hbilkut

2003 XT Atiker LPG ayarı

Ynt: 2003 XT Atiker LPG ayarı Aslında başka bir başlık altında yazıldı bunlar. Oraya bakmak daha iyi bir fikir verebilir. 14 litre için şehir içi sakin kullanım diyebiliriz.

7. hbilkut

Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) Evet göremedik ne yaptınız geri mi indiniz zirveden? Ya da zirveye kadar çıkabildiniz mi? Biz Hakan abiyle baypas yapıp yolun çıkışına gittik ama gelen olmadı.
  8. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) kabul ederseniz birdahaki gezinize bende gelmek isterim.
  9. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) Şanzumanı halletinizmi Murat Bey?

10. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) O fotoğrafları gördüm ama yazın çekilmiş onlar.

11. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) Bende deneyemedim aracımı lastik yüzünden. Standart lastik Ömerlide iş yapar mı?
  12. hbilkut

lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun.....

Ynt: lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun..... Bana mantıklı gelmedi. Emme subabı kapandıktan sonra oksijen girişi olmayacağı için yanma okadar uzun devam edemez diye düşünüyorum. Ama birçok LPG'li araçta yanan motor arıza lambasının sebebi bu olabilir. Çünkü geç enjekte...

13. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) http://www.youtube.com/watch?v=njl_0yQJNvA
  14. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)
  15. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) Koordinatlar fotoğraf üzerinde gömülü. Ama nasıl bakılıyor bulamadım. edit: upload ederken silmiş.

16. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) 6 araç çıktı sanırım. Onlar da biyerde takılıp kalmışlar. 2 saat irtibatı kaybettik. En son traktör ayarlıyordik ki kurtuldukları haberi geldi.
  17. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) bizi ayıran yokuş:
  18. hbilkut

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) http://www.youtube.com/watch?v=WjjKalmQ91k

19. hbilkut

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

ilk yokuş: (video açılmazsa sayfayı yenileyin) http://www.youtube.com/watch?v=WjjKalmQ91k
  20. hbilkut

Karter muhafaza

Ynt: Karter muhafaza Yabancı forumlardan takip ettigim kadarıyla cogunluk 3 mm 5052 alumimyumdan yaptırmış. Hatırladığım kadarıyla 10-15 kilo arası oluyormuş. Burda 5052 aluminyumu bilen yok. Ne bulsam razı olacağım ama çok ağır da olmasını istemem. Sizin yaptırdığınızin saç kalınlığı ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri