Arama sonuçlarınız

1. Ejrin

offroad sis farı

Ynt: offroad sis farı 75 TL gercekten iyi rakam çift için..kapak korumalı olması çok iyi, hayırlı satışlar.. hella 450-550 ye göre aydınlatma performansı nasıl desem bir karşılaştırmanız olabilir mi ? Bir de Hella 1000 black konusunda diğer topiğinizde sizden cvp bekliyorum. son olarak canlı...

2. Ejrin

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Merhaba Mahmut Bey, Hella 1000 siyah 5 adet ve düşüncenizi alsam ekli port üzerine.. arkaya da 2 adet sim marka yada hella matador.. toplam da cezamız ne olur? selamlar
  3. Ejrin

offroad sis farı

Ynt: offroad sis farı Mahmut Bey, modacar da benzerleri satıyor hepsi burada com. da gördüm. 2 adeti 88 TL yanlış anlamayın aynı sisler midir..? http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-off-road-4x4-sari-sis-lamba-seti-841529/ProductDetails.aspx?productId=otm841529&categoryId=20024688

4. Ejrin

Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı...

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... port bagaja en uygun sisler görsellik ve işlevsellik açıdan warm marka olanlar. resimdeki hella high boostlar deneme için takılmıştı. onları çıkarttık.. ekteki pdf dosyada w650 delici w650 yayıcı 2 model hk fikirlerinizi alabilirim..sislerin koruma...
  5. Ejrin

Araç Üstü Sis Farı

Ynt: Araç Üstü Sis Farı araç üstü sis farı montajı ve kablo tertibatını anlatan ekte doküman paylaşıyorum. İngilizce ancak resimler evrensel.... http://www.discovery2.co.uk/roofracklights.html

6. Ejrin

Araç Üstü Sis Farı

Ynt: Araç Üstü Sis Farı arkadaşlar- 50-100 Tl fiyat deyip 700-800 metre aydınlatma yalan. benim deneyimlerim hella/kc ve warn..muhakkak başka markalarda vardır. ışığın gitme mesafesinden ziyade lux değeri önemli.. bu konuda cenk oto ile görüşebilirsiniz. sizi daha iyi aydınlatır. Fatih...

7. Ejrin

RİZEDE KAR YAĞİŞİ 01.03.2011

Ynt: RİZEDE KAR YAĞİŞİ 01.03.2011 çayelinde +1
  8. Ejrin

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 sayın serden, Disco 3 seri baktığım için benim araç satılık. 2003 TD5 HSE Otom. siyah 189 bin de..enjektörler turba vs lastiklerine varıncaya kadar herseyi yeniledim. port bagaj haricinde hiç offroad ekipmanı yoktur.
  9. Ejrin

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... xj / vitara için ekliyorum foto..ebatları var araca göre..

10. Ejrin

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... teşekkür ederim.

11. Ejrin

Ynt: Disco 2 port bagaj ve sisler takıldı... Sayın COMODOREE, hemen ali bey ile görüş derim. 0532 218 37 98 yada Kemal bey in SGL dizayn mağazasında gördüm xj port bagajlı, buzzrack ürünü.. onun tel bilgiisnide veriyim Tel:0216 5743690 Emre Düz
  12. Ejrin

warn,arb yedek parça ( vinç, off-road ekipman ve far vs.)

Ynt: warn,arb yedek parça ( vinç, off-road ekipman ve far vs.) yalnız sis farları konusunda firmadan aşağıdaki pdf. kataloğu ve fiya listesini aldım.. Güzel tarafı bu sislerde kablo vs derdi yok. Kumandalı sistem. deneyen, bilen arkadasların tecrübeleri de faydalı olur.

13. Ejrin

warn,arb yedek parça ( vinç, off-road ekipman ve far vs.)

Tesadüfen bulduğum bir site, özellikle piyasa satılan modeller için uygun fiyatları var. belki yanılıyorumdur ama vinçler için istanbulda cok değişik fiyatlar almıştım. Şuan aldığım fiyatlar uygun geldi. bilginiz olsun amacıyla paylaşıyorum. http://www.warn.com.tr/index.php
  14. Ejrin

Satılık 4 adet sis farı

Ynt: Satılık 4 adet sis farı Sayın kasırga, hella rally 3003 ve hella highbost krom mavi araıyorum. Temin edebliyorsanız fiyat nedir? Uygunsa düşünebilirim. aracımda 2 mavi 2 beyaz var, on bull bara koymak üzere 2 çifte ihtiyacım var.
  15. Ejrin

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Merhaba Doğan Abi, Umarım birgün yollarda yada bir kamp yerinde tanışma fırsatımız olur. yazılarınızın çoğunu forumda okuma imkanı buldum. Heves/araştırma aşamasında olan bizler için deneyimleriniz kılavuz olmakta. saygılar+selamlar

16. Ejrin

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? buda benim istediğim..İlker Bey de var sanırım. Yenilerini Yunanistanda gordum, henüz getirmek nasip olmadı. Ah şu ikinciele imkan tanısalar ne guzel olurdu..Karavan turizmi gelişirdi..yerlilere bakasım dahi gelmiyor Hobby, Hymer, Tabbert vs. gordukten sonra..
  17. Ejrin

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan yerden yükseklikte fena değil...spacer+ amörtisör kit yada biraz takozla desteklenebilir de:)
  18. Ejrin

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Doğan Bey merhaba, www.towcar.eu site için çok tesekkür ederim. yararlı oldu..Aracım LR-Discovery TD5 2003 model 5,25 Hymer için faydalı bilgiler edindim..

19. Ejrin

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan Forumun çekme karavan konusundaki değerli üstadları, Yunansitandan/yada avrupadan ithal etme konusunda daha once deneyimleriniz var mı? mevzuatı genel hatlarıyla biliyorum. Ancak bana canlı yaşanmış bir örnek lazım..Şuan gidip...
  20. Ejrin

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan Saly karavanın yeni karavanı dublex 'spyshot' modeline HOBBy den alternatif:) yanlız bunu cekiciyle tasımak lazım. Bu da cekme karavan dünyasına aykırı.. ben usteki modelimde sabitim..touring kasa olması herdaim geziye hazır..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri