Arama sonuçlarınız

1. Ejrin

Satılık - 2003 Model Gümrük Çıkışlı Land Rover

Aracın tüm bakımları yapılmış, off-road donanımı yok, zaten araç hiç araziye çıkmamış. Şuan araç bizde.tavan taban yırtık sarkma vs yok..arac icine bakılınca az kullanıldığını gösteriyor. ancak arazi için koltuk kılıflarına kadar hersey orginal mevcut.çeki demirli ve m+s lastikler mevcut...

2. Ejrin

Discovery TD5, Maksimum Sürat ?..

Ynt: Discovery TD5, Maksimum Sürat ?.. manuel vites td5 i 195 km maxmum. ötesi yok. videoladım bir kaç dk....Turbo dışları alınıp temizlendi,filtre değişmişti vs.. çeşme-izmir otobanında..şimdi 160-175 km yi görüyor..zorlayınca ses şiddetleniyor..A/t lastik var birde tabii sanırım bu manuel...
  3. Ejrin

Kış Lastiği Hakkında

michellin xpc 109 good year wrangler işinizi görür diye düşünüyorum..

4. Ejrin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu -Bende yeni başlayan biri olarak bütün gezen bilir ailesine merhaba demek isterim. istanbuldan katılıyorum ama duraklarım doğu karadeniz /doğu anadolu... 98 model 2.5 dizel range (p38) + çekme karavan ve motor binicisiyim.. biraz avcılık biraz kampçılık...
  5. Ejrin

Range Rover 2.5 dse (p38 Kasa Dizel) Kullanıcısı Arıyorum...

Ynt: Range Rover 2.5 dse (p38 Kasa Dizel) Kullanıcısı Arıyorum... Merhaba, yönlendirmeniniz için tesekkür ediyorum. En kısa zamanda profil ve aracımı ekleyeceğim. Suan plaka vb operasyonlarıyla ugrasıyorum. Forumda "land rover bizler kaç kişiyiz" başlığını taradım ancak kullanıcı...

6. Ejrin

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? merhaba, +1 Olabilir miyim? Emre DÜZ, İstanbul / 98 Range Rover 2.5 Dizel (p38) Birde aynı aracimin kullanicisindan hiç yok forumda.. arkadas ariyorum.Motor/mekanik danismak için..

7. Ejrin

Range Rover 2.5 dse (p38 Kasa Dizel) Kullanıcısı Arıyorum...

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim aracımı yurtdışından getirttim, TASİS kanalıyla aldim. Bu aracların TC de benzinli 4.0 ve 4.6 benzinli versiyonlarından oldukca var ancak benim bahsettiğim ayni kasanin 2.5 bmw intercooler dizel motoruna sahip turkiyedeki kullanicilarini ariyorum bu forma...
  8. Ejrin

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri www.pinokaravan.com 0555 3203015 çekme karavan moto karavan bungo vs ticari taraf bir tarafa arkadaslik ve yardimlasma icin muhakkak inceleyin, arayın..
  9. Ejrin

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Finanscı olmama ragmen her turlu sorunuza yardımcı olmaya calışırım( karavan konusunda) Emre 555 320 3015..

10. Ejrin

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Karavan konusunda yeni/ikinci el/ kiralık/satılık her turlu arayışınız için www.pinokaravan.com inceleyebilirsiniz. Avrupa standartlarında kalite ve cozum ureten Faruk bey ile muhakkak tanışın. İstanbul Çekmeköy.. ilrtişim bilgileri web sistesinde bulunmaktadır.

11. Ejrin

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, emre ben, az bulunanlarla bağımsız takılır(dım)...... range rover 2.5 dse ile aranıza katılmak isterim. + motosikletler, kampçılık , avcılık diğer ayrıntılar.. selamlar+sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR