Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın tüm bakımları yapılmış, off-road donanımı yok, zaten araç hiç araziye çıkmamış. Şuan araç bizde.tavan taban yırtık sarkma vs yok..arac icine bakılınca az kullanıldığını gösteriyor.
ancak arazi için koltuk kılıflarına kadar hersey orginal mevcut.çeki demirli ve m+s lastikler mevcut...
Ynt: Discovery TD5, Maksimum Sürat ?..
manuel vites td5 i 195 km maxmum. ötesi yok. videoladım bir kaç dk....Turbo dışları alınıp temizlendi,filtre değişmişti vs..
çeşme-izmir otobanında..şimdi 160-175 km yi görüyor..zorlayınca ses şiddetleniyor..A/t lastik var birde tabii
sanırım bu manuel...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
-Bende yeni başlayan biri olarak bütün gezen bilir ailesine merhaba demek isterim.
istanbuldan katılıyorum ama duraklarım doğu karadeniz /doğu anadolu...
98 model 2.5 dizel range (p38) + çekme karavan ve motor binicisiyim.. biraz avcılık biraz kampçılık...
Ynt: Range Rover 2.5 dse (p38 Kasa Dizel) Kullanıcısı Arıyorum...
Merhaba,
yönlendirmeniniz için tesekkür ediyorum.
En kısa zamanda profil ve aracımı ekleyeceğim. Suan plaka vb operasyonlarıyla ugrasıyorum. Forumda "land rover bizler kaç kişiyiz" başlığını taradım ancak kullanıcı...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
merhaba,
+1 Olabilir miyim?
Emre DÜZ, İstanbul / 98 Range Rover 2.5 Dizel (p38)
Birde aynı aracimin kullanicisindan hiç yok forumda.. arkadas ariyorum.Motor/mekanik danismak için..
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim aracımı yurtdışından getirttim, TASİS kanalıyla aldim. Bu aracların TC de benzinli 4.0 ve 4.6 benzinli versiyonlarından oldukca var ancak benim bahsettiğim ayni kasanin 2.5 bmw intercooler dizel motoruna sahip turkiyedeki kullanicilarini ariyorum bu forma...
Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri
www.pinokaravan.com
0555 3203015
çekme karavan moto karavan bungo vs ticari taraf bir tarafa arkadaslik ve yardimlasma icin muhakkak inceleyin, arayın..
Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri
Karavan konusunda yeni/ikinci el/ kiralık/satılık her turlu arayışınız için www.pinokaravan.com inceleyebilirsiniz. Avrupa standartlarında kalite ve cozum ureten Faruk bey ile muhakkak tanışın.
İstanbul Çekmeköy.. ilrtişim bilgileri web sistesinde bulunmaktadır.