Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buda Benim Vx 100'üm
değerli serkan hocam çok teşekkürler. daha öncedende toyota kullanıyordum geçici bir süre disco td 5 aldım hala araç sanayide berbat bir araç.vx 100 çok zamandır düşünüyordum. son karaı vermemde cihan kardeşim ve sizin etkiniz oldu. serkan hocam uzun yıllardır hemen...
Cihan kardesim arka cekiyi takma sebebim aynen doğru tahmin etmissin tankı koruma kamufile etme ve araca bir stoper noktası oluşturma
CİHANCIĞIM BEN ÖN TANPON. PORT BAGAJ. ARKA ÇEKİ. YAN BASAMAK. BİRDE ÖN TANPONDAN YAN BASAMAĞA ÖN ÇAMURLUĞU KORUYACAK BAĞLANTI BORUSU VE BİR DE LPG SENİN MARKA........................
geçen hafta sonu aracı test etme fırsatım oldu. aracın ön süspansiyon sisteminin torsiyon olması kullanıcısına muhteşem bir konfor sağlıyor.4.7 litrelik üsten çift eksantirikli yeni nesil motoru çok sessiz ve titreşimsiz çalışıyor ihtiyaç duyulduğunda yeterli gücüde...
Araç 1999 model 105.000 km'de ve ilk sahibi bayandan...
Neredeyse hiç kullanılmamış...
Çıktığı en zorlu rampa Akmerkez otoparkının rampasıymış ;)
İzoff Yalova gezisinden birkaç kareyi burada sizler ile paylaşmak istedim...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
değerli dostlar. öncelikle bizi misafir eden antalya antoff ve bütün katılımcı dostlara sonsuz teşekkürler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
yemek organısazyonu ve çay kefi için çılgın lokman abime ve beni arabasına misafir eden değerli bacanağım nuri tetiğe de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
değerli antalyalı dostalırım. sizlerle yapmış olduğum bu gezi gerçekten unutamayacağım güzellikte bir geziydi katılan bütün dostlara teşekkürler bu arada işlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarıda gezi boyunca andık ., bu arada lokman abinin arabasına bir daha...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
evet değerli dostlar iki gündür antalyadayım.değerli dostum, yüce insan,gönül adamı faruk abimi ziyaret etme fırsatı buldum ve ayrıca büyük mucit değerli insan ahmet abimide ziyaret ettim.Daha sonra...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
değerli antalyalı dostlarım. bende gezinize katılmayı çok ama çok istiyorum ama zaten yirmi 30 aralık 03 ocak ve 9 ocak 13 ocak arası antalyada olacağımdan bir daha 20 ocakta antalyada olmam çok zor siz...