Arama sonuçlarınız

1. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm değerli serkan hocam çok teşekkürler. daha öncedende toyota kullanıyordum geçici bir süre disco td 5 aldım hala araç sanayide berbat bir araç.vx 100 çok zamandır düşünüyordum. son karaı vermemde cihan kardeşim ve sizin etkiniz oldu. serkan hocam uzun yıllardır hemen...

2. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm sağol mehmet
  3. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm sağol serkan sado araç aldı bu arada sende td5 i satarak büyük bir beladan kurtulmuşsun .kardeşim..

4. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm o tarihte biterse iyi olur faruk abicim
  5. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Cihan kardesim arka cekiyi takma sebebim aynen doğru tahmin etmissin tankı koruma kamufile etme ve araca bir stoper noktası oluşturma

6. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm faruk abicim çok teşekkürler bu arada bu ayın 21 indemi geleceksin boluya abi haberim olsun

7. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm CİHANCIĞIM BEN ÖN TANPON. PORT BAGAJ. ARKA ÇEKİ. YAN BASAMAK. BİRDE ÖN TANPONDAN YAN BASAMAĞA ÖN ÇAMURLUĞU KORUYACAK BAĞLANTI BORUSU VE BİR DE LPG SENİN MARKA........................
  8. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm geçen hafta sonu aracı test etme fırsatım oldu. aracın ön süspansiyon sisteminin torsiyon olması kullanıcısına muhteşem bir konfor sağlıyor.4.7 litrelik üsten çift eksantirikli yeni nesil motoru çok sessiz ve titreşimsiz çalışıyor ihtiyaç duyulduğunda yeterli gücüde...
  9. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm hayırlı olsun dileklerinde bulunan bütün dostlara sonsuz teşekkürler faruk abicim özellikle sana

10. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm evet yeni cumartesi sabahi geldik dön döndük çınarcık civarları

11. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm sağol cihancığım önder kardeşim ve kürşat arkadaşım teşekkürler
  12. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm teşekkürler cıhancığım

13. dağlar

Buda Benim Vx 100'üm

Araç 1999 model 105.000 km'de ve ilk sahibi bayandan... Neredeyse hiç kullanılmamış... Çıktığı en zorlu rampa Akmerkez otoparkının rampasıymış ;) İzoff Yalova gezisinden birkaç kareyi burada sizler ile paylaşmak istedim...
  14. dağlar

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) değerli dostlar. öncelikle bizi misafir eden antalya antoff ve bütün katılımcı dostlara sonsuz teşekkürler
  15. dağlar

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... yemek organısazyonu ve çay kefi için çılgın lokman abime ve beni arabasına misafir eden değerli bacanağım nuri tetiğe de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

16. dağlar

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... bu arada video ve resimler için osman kardeşime çok teşekkürler.
  17. dağlar

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... değerli antalyalı dostalırım. sizlerle yapmış olduğum bu gezi gerçekten unutamayacağım güzellikte bir geziydi katılan bütün dostlara teşekkürler bu arada işlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarıda gezi boyunca andık ., bu arada lokman abinin arabasına bir daha...
  18. dağlar

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) evet değerli dostlar iki gündür antalyadayım.değerli dostum, yüce insan,gönül adamı faruk abimi ziyaret etme fırsatı buldum ve ayrıca büyük mucit değerli insan ahmet abimide ziyaret ettim.Daha sonra...

19. dağlar

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) değerli antalyalı dostlarım. bende gezinize katılmayı çok ama çok istiyorum ama zaten yirmi 30 aralık 03 ocak ve 9 ocak 13 ocak arası antalyada olacağımdan bir daha 20 ocakta antalyada olmam çok zor siz...
  20. dağlar

İzmit - Soğucak Gezisi Slayt

Ynt: İzmit - Soğucak Gezisi Slayt yükselme kiti takan sevgili toyotacı dostlar bir adet arka amortisör ihtiyacım var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri