Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
izoff olarak başta bu buluşmayı sağlayan tuğsan arkadaşımıza ve antalyadan misafirimiz olarak katılan başta değerli bacanağım NURİ.OSMAN.AHMET.FARUK.GÖKSEL.DOĞAN.LOKMAN.ABDURRAHMAN .GÖKHAN.VE HALİT...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
bu arada arkadaşlar izoff karadeniz keşif turunda aracın performansını bir görmeliydiniz bununla ilgili bir video rica ettim dr önder kardeşimden bir izlemenizi isterim
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
tusan cığım jandarmanın bilgisi var ama gelmesine gerek duymadık daha rahat olmamız için çağırmadık.
bu arada benden önce yazan arkadaşımın yazdığı toyatanın sponsor olması konusunda iki çift söz etmek istiyorum. arkadaşliar malisef türkiyede sponsorluk konusunda üretici yada distribitör...
bu gün sapanca cumhuriyet başsavcısı mustafa beyle görüştüm organizasyon için orman bölge müdürlüğüne bir dilekçe vermemiz gerektiğini söylediler.bende yarın gidip dilekcemizi vereceğim.
bu arada arkadaşlar tuğsan 97 vx 80 imi sattığım için silmişti beni araç listesinden.siz değerli dostlarla beraber olmak için geçici bir araç satın aldım 94 model vx 80 4.2 diesel
merhaba arkadaşlar kampın soğucakta olması doğru bir karar
1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40...
İlimiz sınırların da Toyota buluşması yapılması İzmit Off-Road Grubu " İZOFF " olarak bizleri sevindirdi.
İzoff'tan Mesut Abi ve Yunus gerekli bilgileri yazmış.
İzoff olarak bölgemizde...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
mustafa ve uğur abi selamlar, ben izmitten fatih.
bugün izmitteki aracımızın birini istanbuldan bir arkadaşa sattık ve yarın gezimize katılmak istiyor. onada virüsü bulaştırdık. araçları full donanımlıdır. (...
tam yapılı cherokee, eksiksiz...
33x12.5x15 mt goodyear wrangler sıfır lastik
10" jant...
ön-arka dik koruyucu
warn 9.0i sıfır win., ön çelik tampon...
arka dif lock
alt koruyucu
dodik
şnorkel
port bagaj ilave aydınlatma
cb telsiz
arka çeki
sıralı sistem lpg
vs...
yazmakla bitmez...