Arama sonuçlarınız

1. K

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

Merhaba hos bulduk, tesekkür ederim. Eminim hos vakit gecirecegime. Ama iyi bir digital dünyasi dostu degilim, bu nedenle bir cok uygulamalari kaciriyorum, biliyorum. Örnegin burada birilerine özel selam gönderecegim, nasil yapilacagini bilmiyorum, onu sormustum, ama yanitlamamissiniz. Örnegin...

2. K

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

Önce herkese merhabalar, Sizede merhaba Bayar28. Sizi su an formda sik gördügümden ve " En son" güncel konu basligi oldugundan dolayi buradan giris yaptim (Umarim yanlis yapmamisimdir). Uzun yillar önce kayit olmus oldugum bu Web sayfasina yillar sonra tekrar dönüs yaptim, Öncelikle bir kac...
  3. K

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Sayin Karaali71 e , begenisi icin tesekkür ederim, beni motive ediyorsunuz, ilginizi ceken bir konuyu daha da arastirabilirim, derinlestirebilirim. Iyi günler dilerim.

4. K

Özür, yazim bitmeden enter e basmisim (Iyi bir PC Kullanicisi degilim diye itiraf etmistim:unamused:. Öncelikle Karaali71 e , begenisi icin tesekkür ederim, benim Motive ediyorsunuz, ilginizi ceken bir konuyu daha da arstirabilirim, derinlestirebilirim. Evliya Celebi 2 (Zirve ) nin sizin icin...
  5. K

Merhabalar, Sayin Doktor63, icimde bulundugum sartlardan dolayi bir ödev , öncelikli bir sey olmadikca Bilgisayarda fazla zaman kullanamiyorum. Ancak calismalariniz hos ve iyi gidiyor, nacizane bu konuda bir iki hususa dikkat cekmek isterim.

6. K

Izninizle bir önceki yazimda degindigim, sökülüp takilabilinen modüllerden bir iki ilave örnek daha vermek isterdim. Iyi günler

7. K

diger resimleri ilave etmeyi fark edemedim. Sizin calismanizi merak ettim. Yapim asamasinda olan herkese sakin, stressiz, bilakis zevkli birliktelikli bir akisi dilerim. Iyi günler
  8. K

Sayin Doktor63, Yanit verdiginiz tekrar tesekkür ederim. Hareketli Banyo calismaniz ile ilgileniyorum. Bu kanuda resimleri görebilirmiyiz, yada ilgili Linkleri gönderebilirmisiniz? Bende sizlere bu konuda ilgilendigim bir iki modeli göstermek isterim.
  9. K

MOTORLU KARAVAN ile ilgili Ruhsat-Plaka-Muayene-Ehliyet ve Vergi Konuları : Motor Karavan Tanımı : Karayolları Trafik Yönetmeliği Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 18/07/1997 Yayımlandığı Resmi Gazete No: 23053 Mükerrer MADDE 3- 2918 sayılı Kanunda ve bu Yönetmelikte kullanılan terimlerin...

10. K

Herkese Selam, Bilgilendirdiginiz icin tesekkür ederim (yugun) Yücel bey doktor63 bey, Su siralar siteyi, forumlari farkli bir gözle de okuyorum. Burada gercekten güzel isler yapilmis, bu sosyal alan icerisinde hatirir sayili emegi olan , üretici nitelikte güzel insanlar.abilerimiz...

11. K

Herkese merhabalar, Araniza biraz önce katildim. (Aslinda aylardir burada hep vardim, nihayet durum, hem sosyal ve ekonomik olgunluga eristi) Her seyden önce sorumu uygun yerde yazamadiysam, bagislayin ve lütfen yönlendirirseniz sevinirim. ilgilendigim konu; öncelikli olarak motokaravan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri