Arama sonuçlarınız

1. edis2209

Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009)

Ynt: Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009) Dağ olur da, çam olur da, hele bir de güney yamacı olu da Mantar olmaz mı ? :D ama bu zehirli mantarmış aman haaaaaaa... Siz siz olun en iyi bildiğiniz mantar 'dan bile tırsın diyor kılavuzumuz Abdullah Bey.. Bu arada bir ip ucu da veriyor.. Bizim...

2. edis2209

Ynt: Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009) Hımmmmmmmmm ....! Yaban Domuzları faaliyette demek ki.. Nif etekleri adım attığınız her yerde bu görüntülerle karşılaşıyorsunuz Küçük bir pınar'dan su takviyesi yapıyoruz Hedef karşı Tepeler yürüyüşe devam :)
  3. edis2209

Ynt: Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009) Hele ki yanınızda sırt çantası filan varsa mutlaka çekme halatı, takoz, zincir, reflektör almayı unutmayın dostlar :D Çantanın bağcığı koptu küçücük ip bile bulamadık :) İşçiliğe bakarmısınız dostlar ;D Korsan Define avcıları yüzünden...

4. edis2209

Ynt: Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009) Patika yollar, dikenli çalılıklar, otlar, böcekler derken Kemalpaşamız'ın kalbi sayılan Dere Mesire Yerine hakim bir tepe üzerinde ilk molamızı verdik. Altta vişne renkli görülen küçük nokta "Kemalpaşa Atatürk Kültür Merkezi" Tesisleri ve Dere Mesire...
  5. edis2209

Ynt: Haydi Nif'e Çıkalım :) (23 Ekim 2009) Hava bayağı bir sıcak ; sık, sık su molası vererek tırmanışa başlıyoruz Tahmin ettiğiniz gibi her yükselişte geriye dönüp bakıyoruz tabii :D Şu anda Kemalpaşa Ovasından Armutlu -Bağyurdu istikametine kuşbakışı Nif eteklerinden Kemalpaşamız ve...

6. edis2209

23 Ekim 2009 Cumartesi. Arkadaşım 12 gibi telefonla aradı. Oğlunu da al gel. Şöyle bir yürüyüş yapalım dedi. Plansız ve 1 saat içinde nasıl bir yürüyüş olacağını bilmeden apar, topar bir hazırlık safhasından sonra ; (Büyük termus'ta çay, çerez, su, ciklet vs.) hemen bir sırt çantası ile...

7. edis2209

İzmir Kemalpaşa Yukarı Kızılca Köyü - Akkaya

Ynt: İzmir Kemalpaşa Yukarı Kızılca Köyü - Akkaya Merhabalar. Akkaya 'da kayalar'da üzerinde oyma ve yazılı tarihi kalıntılar olduğunu duymuştum. Sanırım onları görüntüleme imkanınız olmamış. Emeğiniz için teşekkürler. Sevgiyle kalın.
  8. edis2209

İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi.

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Erdal Bey, derler ya hani "Terzi'nin çeketi sökük olurmuş". Haklısınız burnumuzun ucunda olup ta aman boşver dediğimiz veya bilmediğimiz o kadar çok yer var ki :) Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
  9. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Cavid Bey teşekkür ederim, Sevgiyle kalın.

10. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Murat Bey teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

11. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Bu arada merak eden dostlarım için :D Çambalı 15 ytl, Zeytin yağı 1 Kg 6 ytl ;D Her şey gönlünüzce olsun.
  12. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Kemalpaşa-Torbalı karayolunun hemen üzerinde açık renk görünen kayaların olduğu yerde bulunuyor "Karabel Hitit Kabartması" Saygılarımla, Sevgiyle kalın.

13. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi.
  14. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi.
  15. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Patika yol ; çalılar ile örtülü olduğundan sanki zaman tünelinde ilerliyomuşsunuz gibi sadece taş, çalı ve toprak zeminleri izledikten sonra tünelin ucunda :D ilk karşılaştığım görüntüyü sizlerle paylaşıyorum. İşte uzun zamandır...

16. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. İlk defa uzun süredir görmeyi çok arzu ettiğim Hitit Kabartmalarına bir an önce ulaşamak için 15-20 adetten oluşan bu eğreti merdivenleri bir solukta çıkıp geriye baktığımda anayolun görünümü ve de merdivenlerin bitim noktası...
  17. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Lütfü Dede ile Halil Abi'nin yanına Bisikleti bıraktıktan sonra yürüdüm ve Karabel Hitit Kabartmasına döneceğim yerden geldiğim güzergaha böyle bakınca yeni dostlarım görünmüyordu. :D Karabel Hitit Kabartmasına anayolun hemen...
  18. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. İnişi tamamladığım yerin hemen sağında nihayet iki yaşlı Dereköylü'nün teğet geçen krizde ;D kendi üretimi olan emeğini satıp evine üç-beş kuruş götürmek üzere derme çatma çardaklarında sinek avlarken buldum... :D İkiside çok can...

19. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Efendim nazarköy'den sonra rampayı o sıcakta çıktım ama gelin birde bana sorun :D Hele bir de Bisikletin semeri pek rahat vermeyince kabus gibi geldi bana rampalar. :D rampadan sonra rampa aşağı kendi haline salıverince...
  20. edis2209

Ynt: İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi. Su Perisi Motel ve bazı yazlık siteleri geçtikten sonra hemen karşımda Nazarköy (Boncukköy) 'den itibaren oldukça eğimli bir rampa karşılıyor.. Bisikletli olununca afedersiniz tabiri caizse insan biraz tırsıyor :D tabii bende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri