Arama sonuçlarınız

1. edis2209

İzmir Kemalpaşa ; Karabel Geçidi Hitit Kabartması Keşfi.

Efendim Merhabalar. 4 yılı geçkin süredir Kemalpaşa 'da ikamet etmekteyim. Ya arkadaşlar şu Hitit kabartmasına bir kez olsun gidelim dediysemde kime söylediysem burun kıvırdılar. Karar verdim afedersiniz cehennemin dibi de olsa tek başıma bineceğim uyduruk Bisikletime gideceğim "Hitit...

2. edis2209

Minibüsle İzmir - Kemalpaşa :)

Ynt: Minibüsle İzmir - Kemalpaşa :) Cavid Bey ; kendi çektiğim fotoğraflar. Kusura bakmayınız lütfen. Fotoğraflar biraz gelişi güzel oluyor. Acemiliğime bağışlayın :) Kendim bu yolu her kullanışımda zevk alıyorum. Onun için de paylaşmak istedim. Saygılarımla, sevgiyle kalın.
  3. edis2209

Ynt: Minibüsle İzmir - Kemalpaşa :) Belkahve Atatürk Anıtı Belkahve Atatürk Anıtı Hakkında ; Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı’nı noktaladığı 9 Eylül 1922 tarihinde büyük önder Atatürk’ün harekatı izlediği bu alan İzmir Valiliğince düzenlenmiştir. Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı olan bu...

4. edis2209

Ynt: Minibüsle İzmir - Kemalpaşa :) Kemalpaşa İlçe Merkezi Nüfusunu Gösteren Trafik Levhası
  5. edis2209

Ynt: Minibüsle İzmir - Kemalpaşa :) İzmir-Ankara Karayolu, Kemalpaşa Yol Sapağı

6. edis2209

7. edis2209

Güzelçamlı'ya Üç Bisikletli

Ynt: Güzelçamlı'ya Üç Bisikletli Tebrik ederim. Çok güzel bir gezi planlamışsınız. Sevgiyle kalın.
  8. edis2209

Bahçe Tel Örgülü Köpek Birşey Yapamaz :)

Bisikletimle Kemalpaşa'dan hareketle Armutlu güzergahındayım. Kemalpaşa'yı Örnekköy istikametinde terk ediyorum. Sağım da solum da yemyeşil bahçeler, bağlar.. Dilim de hafiften bir ezgi.. pedal'ın eziyeti ile kesik kesik çıkıyor :) Kemalpaşa-Örnekköy arasında tenha bir bölge ve tel örgülü...
  9. edis2209

İzmir - Kemalpaşa'da 2.500 Yıllık Mezar Bulundu.

Ynt: İzmir - Kemalpaşa'da 2.500 Yıllık Mezar Bulundu. Zor 'da olsa merak eden dostlar için Oda Mezar'ın içini görüntülemeyi başardım :) Gerçekten defineyi bulmuşlar mezar bomboştu :)

10. edis2209

8 Eylül 1922 Atamız Buradaydı.

Sevgili Dostlar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir'in kurtuluşundan bir gün önce 8 Eylül 1922 'de konakladığı Nif İlçesi malumunuz bu nadide olaydan sonra "Kemalpaşa" olarak değiştirilmiştir. Kemalpaşamız'ı fotoğraflarken kamerama takılan bu görüntüleri bu vesile ile sizlerle...

11. edis2209

İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :)

Ynt: İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :) Belediye Sünnet düğünlerinde de bu tren'i tahsis ediyor. :)) Gerçekten de güzel bir görüntünün yanı sıra tatlı bir tebesümle bakıyor insan. Sevgiyle kalın.
  12. edis2209

İzmir-Kemalpaşa Atatürk Anıtı

Ve Büyük Önderimiz demiş ki ; Saygılarımla, sevgiyle kalın.

13. edis2209

Ynt: İzmir - Kemalpaşa'da 2.500 Yıllık Mezar Bulundu. Koruma altına alınan Oda Mezar Bölgesi Gümüşkan Özel Tıp Merkezine 100-120 m uzaklikta - Fotoğraf Gümüşkan Özel Tıp Merkezi civarından çekilmiştir. Sevgiyle kalın..
  14. edis2209

Kemalpaşamız'ın adeta mahallesi konumunda olan Çınarlı köyümüz 'de 2 bin 500 yıllık "Oda Mezar" bulundu. Behçet Akçay adındaki vatandaşımız, ev yapmak için dozerle düzelttirdiği arazisinde oda şeklinde bir delik olduğunu gördü. Tarihî eserlerin çıkması üzerine yetkililere haber verdi. Köye...
  15. edis2209

İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :)

İzmir-Kemalpaşa 'nın Treni Kemalpaş'ya yolunuz düşerse şayet, sokaklarında böyle bir araca rastlarsanız bu ne ya ! filan dememeniz için :D konuyu paylaşmak istedim. Ne olduğunu bende çok merak etmiştim. Küçücük bir araştırma sonucunda aşağıdaki bilgiyi bulunca çok hoşuma gitti ve çektiğim...

16. edis2209

39. Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali İzmir (07 Haziran 2009)

Ynt: 39. Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali İzmir (07 Haziran 2009) Kiraz fidanlarının suyun dayanılmaz cazibesine kapılıp hızla büyüyerek verdiği güzel çiçeklerin ve meyvelerin ortamı olan Kemalpaşa Ovasına akşam bakışı
  17. edis2209

Ynt: 39. Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali İzmir (07 Haziran 2009) Kemalpaşa'ya giriş ; sağdan giderseniz Şehir merkezi'nin içinden, soldan devam ederseniz Kemalpaşa 8 Eylül Stadı, 8 Eylül Kapalı Spor Salonu ve Kemalpaşa Cennet Bahçesi Kabristanlığı güzergahına Sütçüler sapağına ulaşırsınız...
  18. edis2209

Kemalpaşa-İzmir Yangın

Kemalpaşa-Çelebiyaka Nifdağı Yamaçlarında Başlayan Yangın Ve Söndürme Çalışmalarından Görüntüler 20 Haziran 2009 Saat 16.10 sularında İzmir - Kemalpaşa ilçesi Çelebiyaka Mahallesi Nif Dağı sırtlarındaki Zeytinlik alanda başlayan ve rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen yangın'a Kemalpaşa -...

19. edis2209

Ynt: 39. Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali İzmir (07 Haziran 2009) Kemalpaşa 39. Altın Kiraz Kültür Ve Sanat Festival programı içerisinde yer alan etkinliklerden birisi olan Festival Genç Bayanlar Final Müsabakaları idi. Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Karakayalı Ve İlçe Milli Eğitim...
  20. edis2209

Ynt: 39. Kemalpaşa Altın Kiraz Festivali İzmir (07 Haziran 2009) Gülmeyin sakın ; Bu da benim Bisiklet :D Aydın Otobanı yol genişletme çalışmaları nedeniyle katli vacip görülen ağaçlardan sadece bir tanesinin "imdat çığlıkları" Sevgiyle kalın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri