Arama sonuçlarınız

1. atoprakdeviren

2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz HAsan Öztürk Abimizin Cj5 İni Sunay Abinin Emsalsiz Japonu PAjerosu ile vinçlememiz :) http://www.youtube.com/watch?v=zxomMRRHxjU

2. atoprakdeviren

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz Arkadaşlar BUda benim italyan çukurundan geçişim :) http://www.youtube.com/watch?v=4kRx1VNnjhM
  3. atoprakdeviren

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz HAsan Öztürk Dere yatağı geçişi youube a eklenmiştir linki aşağıda bulunmaktadır. Ellerine sağlık Hasan abi :) http://www.youtube.com/watch?v=F8Yn4xU91xI

4. atoprakdeviren

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz Bu aracın bende içindeydim direksiyorda Ercan Abi ko pilot Sunay Abi. Ekip çalışmasına daha iyi bir örnek olamaz sanırım. Aracı arkadaşların yardımı ile çevirip devam ettik. Benim için müthiş bir tecrübeydi. Ellerine sağlık...
  5. atoprakdeviren

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz BU pajero NE yapıyor ? :)

6. atoprakdeviren

YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi

Ynt: YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi Keesinikle haklisiniz. Sanirim son gunerde oldukca yogun yayinlanan arjantin uveyik avini kastediyorsunuz. Ben o konuyu arastirdim o bolgede uveyik tarim zararlisi olrak geciyor ve bolge ciftcilerine verdifi zarar paha bicilemez...

7. atoprakdeviren

YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi

Arkadaslar herkese merhaba Yaban Tv nin milli parklar dogal hayati koruma bolumu ile organize ettigi kinali keklik yemleme kampayasina izci programi yapimcisi okan tozun tarafindan organize olan off road tutkunlarida dagitimda yardim ederek katiliyor.izmir olarak bizde bir grup olusturup bu...
  8. atoprakdeviren

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz bende gelmek istiyorum bizim arac gelebilir dimi o yollara ;)
  9. atoprakdeviren

DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Ynt: DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Arkadaşım Merhaba; Bu forumda Neden Duster diye bir başlık var öncelikle on u muhakkak oku derim. Vergi, Yakıt , Servis , Parça avantajlarını düşünürsen Duster ın bu sınıfta doğru bir seçim olduğunu anlayacaksın . Bende 110 bg 4x4 var Esp...

10. atoprakdeviren

DACİA DUSTER TOWBOX BAGAJ , THULE BAGAJ UYGULAMASI

Ynt: DACİA DUSTER TOWBOX BAGAJ , THULE BAGAJ UYGULAMASI Kaner Bey Merhaba; Tow Box kullanımı nasıl yolda giderken sallantı veya ses yapıyormu birde fiyatı ne kadar bilgi alabilirmiyiz ? Teşekkürler;

11. atoprakdeviren

İzmirde Kaç kişiyiz?

Ynt: İzmirde Kaç kişiyiz? Cok fazla kalabalik degiliz diyecegim, Her gun bir suru duster goruyorum. ErcanAbi ile hafta sonu cok guzel bir etkinlikte tanistik . Bir dahaki etkinliklerde umarim sizinlede bir raya geliriz Onur Bey
  12. atoprakdeviren

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Fotoğraflara devam

13. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Geçirdiğimiz güzel pazar gününe dair bir kaç foto daha
  14. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz :) dimi...
  15. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Ok biz 2aile 4 kisi gelecegiz 35ar5368 siyah duster 05322109343 pazar sabahi gorusmek uzere

16. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Arkadaslar pazar gunu nerde bulusucaz . Etkinlik te neler yapicaz yani angal falan yapacaksak hazirlikli gelelim.bide es durumunu sorucam eslerimizi getiyormuyuz ?
  17. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Facebook kullanmak sart sanirim bu organizasyonlari takip etmek icin
  18. atoprakdeviren

Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı MErhaba; Port bagaj ve sis farı gerçekten çok güzel duruyor fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz ?

19. atoprakdeviren

İzmirde Kaç kişiyiz?

Arkadaşlar MErhaba; İzmirde Duster kullanıcısı kaç kişiyiz ? Organize olabilirsek Bir arada etkinlik yapıp doğada anrenalin yüklü güzel zaman geçirebiliriz diye düşünüyorum . 1- Ayhan Toprakdeviren / Duster 110 DCi 4x4 / KArşıyaka
  20. atoprakdeviren

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Ben izmirdende bolgenin adini daha fazla her platformda duyuracak ekipler cikacaktir diye dusunuyorum bence bu tarz organizasyonlari daha fazla yapalim daha fazla bir araya gelip fikir alisverisinde bulunalim.y

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri