Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz
HAsan Öztürk Dere yatağı geçişi youube a eklenmiştir linki aşağıda bulunmaktadır. Ellerine sağlık Hasan abi :)
http://www.youtube.com/watch?v=F8Yn4xU91xI
Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz
Bu aracın bende içindeydim direksiyorda Ercan Abi ko pilot Sunay Abi. Ekip çalışmasına daha iyi bir örnek olamaz sanırım. Aracı arkadaşların yardımı ile çevirip devam ettik. Benim için müthiş bir tecrübeydi. Ellerine sağlık...
Arkadaslar herkese merhaba
Yaban Tv nin milli parklar dogal hayati koruma bolumu ile organize ettigi kinali keklik yemleme kampayasina izci programi yapimcisi okan tozun tarafindan organize olan off road tutkunlarida dagitimda yardim ederek katiliyor.izmir olarak bizde bir grup olusturup bu...
Ynt: DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR
Arkadaşım Merhaba;
Bu forumda Neden Duster diye bir başlık var öncelikle on u muhakkak oku derim. Vergi, Yakıt , Servis , Parça avantajlarını düşünürsen Duster ın bu sınıfta doğru bir seçim olduğunu anlayacaksın . Bende 110 bg 4x4 var Esp...
Ynt: DACİA DUSTER TOWBOX BAGAJ , THULE BAGAJ UYGULAMASI
Kaner Bey Merhaba;
Tow Box kullanımı nasıl yolda giderken sallantı veya ses yapıyormu birde fiyatı ne kadar bilgi alabilirmiyiz ?
Teşekkürler;
Ynt: İzmirde Kaç kişiyiz?
Cok fazla kalabalik degiliz diyecegim, Her gun bir suru duster goruyorum. ErcanAbi ile hafta sonu cok guzel bir etkinlikte tanistik . Bir dahaki etkinliklerde umarim sizinlede bir raya geliriz Onur Bey
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
Hasan Abi organizasyonu başlatan olduğu için öncelikle ona sonrasında bu güzel günü paylaştığımız tüm arkadaşlarımıza eşim ve ben her şey için teşekkür ediyoruz. Süper bir gündü sanırım duster da rüştünü ıspatladı diyebiliriz :) dimi...
Ynt: Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı
MErhaba;
Port bagaj ve sis farı gerçekten çok güzel duruyor fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz ?
Arkadaşlar MErhaba;
İzmirde Duster kullanıcısı kaç kişiyiz ? Organize olabilirsek Bir arada etkinlik yapıp doğada anrenalin yüklü güzel zaman geçirebiliriz diye düşünüyorum .
1- Ayhan Toprakdeviren / Duster 110 DCi 4x4 / KArşıyaka
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
Ben izmirdende bolgenin adini daha fazla her platformda duyuracak ekipler cikacaktir diye dusunuyorum bence bu tarz organizasyonlari daha fazla yapalim daha fazla bir araya gelip fikir alisverisinde bulunalim.y