Arama sonuçlarınız

1. Melihekinci

Değişiklik Olsun, Denizden Olsun ;)

Şimdilik bu kadar...

2. Melihekinci

Devam;
  3. Melihekinci

Herkese selam! Bakıyorum da Gezi yazıları bölümünde Karavan var, Trekking var, Kamp var, Off Road var, Motosiklet var, Bisiklet var ama Tekne yok:( İki kez gerçekleştirdiğimiz Bodrum' dan İstanbul' a yelken seyrine ait fotoğrafları paylaşayım da değişiklik olsun dedim :)

4. Melihekinci

Trabzon - Rize - Artvin - Batum(Gürcistan)

Fotoğraflar uçmuş :(
  5. Melihekinci

Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek

Merhaba, Yeni bir konu açarak fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. Fotoğraf yüklemek için GEZENBİLİR adresine gitmeye çalışıyorum ancak ana sayfaya gidiyor. Hata mı yapıyorum?

6. Melihekinci

Discovery 2 İle Yaz Tatilimiz:))

Profil fotoğrafınızdaki araca bayılıyorum :)

7. Melihekinci

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Çok teşekkürler, şu an kendi aracımın satılmasını bekliyorum bir defender almak için. O güne kadar da okuyarak mümkün olduğunca bilgi toplamaya çalışıyorum;) umarım yakında ben de yeni aracımın fotoğraflarıyla aranıza katılırım..
  8. Melihekinci

Puma Vs. Bd30

Bir de v8 için görüşlerinizi eklesek tam süper olacak :)
  9. Melihekinci

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Hayırlı olsun darısı tüm olmayanların başına :)

10. Melihekinci

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ben aşırı kalabalık ve piknik tarzı kamp yapılması sebebiyle pek beğendiğimi söyleyemem bu alanı. Ancak konum olarak gayet güzel bir yerde... He bir de cırcır böceklerinin dünyada en yoğun olduğu alan sanırım :D

11. Melihekinci

Sahil Kamp Istanbul

Ben kamp alanınıza 3 ya da 4 kere geldim. Arkadaşlara faydası olması açısından, ayrıca belki sizlere de faydası olur diye düşünerekten kendi fikirlerimi yazmak istiyorum. Sakinliği sevdiğim için her seferinde ormanlık alanı değil toprak yolun sonunu tercih ettim. Bu alanın manzarası güzel...
  12. Melihekinci

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

merhaba, Ben Tchibo'dan aldığım yatağı kullanıyorum 2 senedir. Yaz ve Bahar aylarında kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Şu an satılıyor mu bilmiyorum ancak denkgelirseniz tavsiye ederim

13. Melihekinci

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Body: 1- Canon 6D 2- Canon AE-1P 3- Hasselblad 500C Lens(-ler): 1 - Canon EF 50mm 1.8 II 2 - Canon EF 70-200mm f 4 L 3 - Tamron 24-70mm f2.8 4 - Canon FD 50mm 1.8 5 - Canon FD 28mm f2.8 6 - Hasselblad Carl Zeiss Planar 80mm F/2.8 Ne Tarz Fotoğraf Çekmekten Hoşlanıyorsunuz ?: Sokak...
  14. Melihekinci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar herkese merhaba, Melih Ekinci - 32 - İstanbul; Uzun zamandır forumu ilgilendiğim konular üzerinden takip ediyorum ancak üyelik ve paylaşım konusunda yeniyim.. Kısaca kendimi anlatmam gerekirse son 2 senedir kampçılığa merak saldım ve vakit buldukça çadır kampı kuruyorum. Henüz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri