Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
İzmirde bu ise merakli fazla kisi yok sanirim ben genelde karagol(yamanlar) emiralem hattinda dolasiyorum hafta sonlari hic kimse ile denk gelemedim.
Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
O zaman 2 aralikta gorusmek uzere diyelim insallah duster standart donanimi ile bizi mahcup etmez
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
Herkese Merhaba;
Ad Soyad : Ayhan TOPRAKDEVIREN
Kullandığım Araç : Dacia Duster 110 4x4 Renk : Siyah
Plaka : 35 AR 5368
İlgi Alanlarım : Zıpkın ve Olta ile BAlık avcılığı + Trap ve Seet Atıcılığı + KAra Avcılığı + KAmpçılık +Adrenelin olsun...
Ynt: Jeep Cherokee xj 1997 Model 4.0 L LPG+BENZIN
Arkadaslar aracim ...den.com araciligi ile satilmistir.ilgi icin tum gezenbilir ekibine tesekkur ediyorum.
Arkadaşlar Konu Cumartesi Günü Eşimden aldığım çok mutlu bir haber doğrultusunda dahada aciliyet kazandı. :) Gerçek anlamda alıcı arkadaşlar irtibata geçerse orta yolu bulursak aracı vereceğim . Zira hanım zaten araziye salmıyordu artık iki kişi...
Arkadaşlar Aydın oto da Sanırım Ayhanlar karışıyor. Araç hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar ajlan bey ile iletişime geçip Turkcell den Ayhan derlerse doğru araç hakkında bilgi alabilirler.