Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Cherokee xj 1997 Model 4.0 L LPG+BENZIN
Arkadaslar yorumlariniz icin cok tekekkur ediyorum. Gercekten gorundugu gibi bir arac ve ilgilenen arkadaslar izmir jeep criesler ve dodge yetkili servisi A.Aydin otodan Ajlan Bey e araci sorabilir.
Arkadaslar oncelikli olarak her keze yardimlari icin tesekkur ediyorum. Fiyat konusundada polemik olusturmak niyetinde degilim. Aracin maliyeti bana 28.500 ama su anda 27.500 e son fiyat olarak verecegim.Aracin yedek anahtarlari bile var arac...
Arkadaslar resim konusunda bilgisayarim hata verdigi icin upload yapamiyorum.resimleri mail ile ulastirsam yardimci olacak bir arkadasimiz olursa seve seve paylasirim. Fiyat konusundada inanin araca binecegim icin bagas amortisorlerini bile...
Arkadaşlar Merhaba;
Yeni aldığım 1997 model Jeep Cherokee xj country 4.0 L Benzin + LPG Yeşil renk 195000 km de aracımı zorunlu sebeplerden ötürü satıyorum. Araç Yetkili serviste hiç bir masaraftan kaçınılmadan içime sinecek şekilde servis görmüştür. Ailemle bineceğim için inanın hiç bir...
Ynt: kare kasa 97 xj 4.0 lt geniş dodik nerde alabilirim
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılacağım izmirde97 model 4.0 benzin +lpg 190000 km de yeşil biraraç buldum. BU arac için izmirde tanıdığınız usta varmı? Dodik , Port bagaj sis farı vb... aksesuarlar için
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba;
Ben Ayhan Toprakdeviren 1978 izmir doğumluyum bir yıllık evliyim İzmirde ikamet ediyorum Tam anlamıyla bir doğa tutkunuyum ne mutlu eşimde benim gibi :) Zıpkınla ve olta ile balık avı ile uğraşıyorum ayrıca kara avcılığınıda yeni yeni merak...