Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine
Arkadaşlar Ben Tahir YÜZGÜLEÇ , yamaç paraşüt pilotuyum. Dogayı ve doğa sporlarını çok seviyorum.Uçmadığım günlerde doğada potograf çekmek istiyorum.Fakat makina konusunda çok bilgiye sahip değilim, Hangi malzeme ne tür lens hangi marka gibi konularda yardım...
Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu
Ad - Soyadı: Tahir Yüzgüleç
Doğum Tarihi ve Yeri: 1961 - Bursa
Memleket:
Semt: Adaköy Mahallesi / Gürsu
Meslek: Yamaç paraşüt pilotu
E-mail: t_yuzgulec@hotmail.com
Tlf: 0.532.6147897 - 0.530.6094948
Spor sedece bedeni eğitmek için yapılmaz.insanı sosyal toplum içindeki tüm güzel davranışlarını geliştirmek düzenlemek yeni yeni güzel davranış ve ahlaki değerlerine yeni değerler katmak için yapılır. İnsanların toplu hareket etme gibi güzel olgular katar hayatına işte herhangi bir spor dalında...
Kulübümüzün Yamaç Paraşüt Pilotu ve Eğitmeni Şengül ÖZKAN 18.02.2007 tarihinde evinin terasından düşerek vefat etmiştir.
Merhume, annesi ve iki kız kardeşi ile beraber yaşamakta ve evinin bütün geçim yükünü, sürekli tedavi gören annesi ile kız kardeşinin tedavi masraflarını karşılamaktaydı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ben Tahir Bursa Gürsu da Yamaç paraşüt pilotuyum.doğayı ve sporu seven arkadaşlarımla tanışıp hayatın bu güzelliklerini ve bilgileri paylaşmak istiyorum.
Bursa'nın en genç pilotu.532.6147897
Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü
Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum.Bursanın en genç pilotuyum ve aynı zamanda Gürsu yamaç paraşüt derneğinin yönetim kurulu üyesiyim.kapımız sizlere her zaman açık.
Tahir Yüzgüleç
0.532.6147897
t_yuzgulec@hotmail.com