Arama sonuçlarınız

1. O

Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, oldukça diri. Cide'de Amenajman envanter ihalesi mi aldınız?

2. O

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım tebrikler, yılmadan devam edin lütfen. ben zamanında ilk kuluçka makinesi denememi yaptığımda düşük bir başarıya ulaşmıştım. artık %95 başarılı çıkım veren makineleri yapmaktan sıkıldım. piyasada 1500-2000 euro, maliyeti en fazla 250-300 lira. merakla kararlı...
  3. O

88 Defender 2.5 Dizel

Ynt: 88 Defender 2.5 Dizel Efendim aracınız aslında toplamak için bana göre uygun. Müşteri olmak için epey düşündüm. Dizel aramamdaki sebep motoru ford motoru ile değiştirecek olmam. Motor masrafı, döşeme masrafı, lastik masrafı ve sair masraflar derken bu aracın toplanması benim bütçemi aşacak...

4. O

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan bey, İnşaallah aracınızı dolu dolu zevk alarak ve güzel günlerde kullanırsınız. Ortaokul yıllarında okuduğum İnce Memed romanlarından beri nadiren bu ölçüde akıcı ve sürükleyici bir yazı okudum. İkisinin sonuda aynı. Birincisinde gariban bir köy...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR