Arama sonuçlarınız

1. AOCENKER

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Maliyetiyle ilgili fiyat vermekten kaçınıyorum çünkü kimine çok fazla kimine az gelicek ve inandırmak adına polimiklere gireceğim gerçi A'dan Z' ye tüm faturalar mevccut tam bir rakam vermiyim ama bittiğindeki maliyetle iyi bir pazarlıkla 2008 - 2009...

2. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi ;D ;D ;D Nerdeyse içinde yatıcam zaten.......
  3. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Direksiyon sistemi kırmalı yükseklik ayarlı olarak değiştirildi ve montajı yapıdı......( Ellerine sağlık Apo Dayı ). :D

4. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bugünden gelişmeler.... Daha önceden sökülmüş olan kalorüfer sistemi yerine orjinal olanı takıldı.........
  5. AOCENKER

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU takip

6. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta...

7. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Aracın üzerine takılan motor İstanbul trafiğine pek uygun olmadığı için radyatör ve fan tercih ettik. Bu motorun performans parçaları Amerikada İstanbul trafiğini düşünerek hazırlanmadığı için ....ısı oldukça yükselecektir. ;D ;D
  8. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Olabilir fena olmaz.......
  9. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Ben atlayabilirim ama APO Dayı atlamaz.......

10. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Radyatör orjinal ölçülerinde yapıldı sadece alttan 5 cm uzatıldı. Ve orjınaline göre 3 - 4 kat sık sarıldı.....o yüzden farlarla ve diğer herhangi bir donanımlı uyumsuzluk olmadı......

11. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Aslına bakarsan bu sistemi yapmak çok kolay ve ekonomik.......bunun örneklerini birçok arkadaşımız kendi araçlaına uyguladı ben aracı araziye hiç sokmıcak şekilde ve masraftan kaçınmaksızın yapdığım için bu şekilde tercih ettim....... aşagıdaki resim...
  12. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Belirli devir gücünde olanları var bu en güçlü olanı diğerleri daha düşük devirli ve makul fiyatlı....

13. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi ;D ;D ;D ;D
  14. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi USA maliyeti 1000 $ :D
  15. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Radratör Apo dayı tarafından özel olarak ölçülendirilererk V8 i soğutabilmek için alttan 5 cm daha uzatıldı ve sıfırdan yapıldı......

16. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bugünden gelişmeler............
  17. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi 37 x 14.5 x 15 lastik ölçüleri, daha birşey düşünmüyorum araç hareketlendikten sonra bakalım ihtiyaca göre belirlicez bn daha önce değiştirmiştim zaten .....
  18. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Formun daha önceki sayfalarında bu konu ile ilgili ayrıntılı bir cevap yazmıştım.... ;D

19. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi .....................
  20. AOCENKER

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Son gelişmeler....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri