Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
Maliyetiyle ilgili fiyat vermekten kaçınıyorum çünkü kimine çok fazla kimine az gelicek ve inandırmak adına polimiklere gireceğim gerçi A'dan Z' ye tüm faturalar mevccut tam bir rakam vermiyim ama bittiğindeki maliyetle iyi bir pazarlıkla 2008 - 2009...
Direksiyon sistemi kırmalı yükseklik ayarlı olarak değiştirildi ve montajı yapıdı......( Ellerine sağlık Apo Dayı ). :D
Bencede zaten belli bir sıcaklığın üzerinde uyaran bir lamba veye bir ses kesinlikle gerekli ..... araca 2 ayrı hararet göstergesi koymayı düşünüyorum..... Amerikadada ciddi bir trafik sorunu var ama adamlar bu standartlardaki motorlarla genelde hafta...
Aracın üzerine takılan motor İstanbul trafiğine pek uygun olmadığı için radyatör ve fan tercih ettik. Bu motorun performans parçaları Amerikada İstanbul trafiğini düşünerek hazırlanmadığı için ....ısı oldukça yükselecektir. ;D ;D
Radyatör orjinal ölçülerinde yapıldı sadece alttan 5 cm uzatıldı. Ve orjınaline göre 3 - 4 kat sık sarıldı.....o yüzden farlarla ve diğer herhangi bir donanımlı uyumsuzluk olmadı......
Aslına bakarsan bu sistemi yapmak çok kolay ve ekonomik.......bunun örneklerini birçok arkadaşımız kendi araçlaına uyguladı ben aracı araziye hiç sokmıcak şekilde ve masraftan kaçınmaksızın yapdığım için bu şekilde tercih ettim....... aşagıdaki resim...
Radratör Apo dayı tarafından özel olarak ölçülendirilererk V8 i soğutabilmek için alttan 5 cm daha uzatıldı ve sıfırdan yapıldı......
37 x 14.5 x 15 lastik ölçüleri, daha birşey düşünmüyorum araç hareketlendikten sonra bakalım ihtiyaca göre belirlicez bn daha önce değiştirmiştim zaten .....