Arama sonuçlarınız

1. M

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Sevgili ytseden ben de senin ve tüm üyelerin bayramını kutlarım dediklerin doğru tabi malesef bir çok sürüş ve test yazıları para karşılığı yönlendirilebiliyor. Ama wildtrak hakkında yazılanlar genelde üç aşağı 5 yukarı aynı. Bu arada benim de ranger kullanan arkadaşlarım...

2. M

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Değerli Arkadaşlar Ranger wildtrak için ilk bilgiler gelmeye başladı yapılan deneme sürüşlerinde arka kabinin çok zıpladığı fren mesafesinin uzun olduğu ve arabanın ani tepki veremediği (ataklık çok zayıf) ve şehir içi trafiğinde tecrübesiz sürücülere sorun çıakracağı...
  3. M

Kış Yaklaşırken Lastik Seçimi ?..

Ynt: Kış Yaklaşırken Lastik Seçimi ?.. Değerli Arkadaşlar Sorumu daha da spesifikleştirirsem, BF GOODRICH All Terrain T/A KO lastikler (% 50 yol, % 50 yoldışı şartları için üretiliyormuş) kış lastiği oalrak da kullanılablir mi ? Elimdeki yeni alınmış Goodyear Wrangler F1 leri yazın BF...

4. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Sevgili KUNFİ Yazdıklarınız RAV4 ile FL1 arasıındaki farkı çok iyi anlatmış, FL1 HSE 2006 nın şantiye resimlerini bekliyorum saygılar
  5. M

Ynt: Kış Yaklaşırken Lastik Seçimi ?.. bildiğim kadarıyla MT (mud terrain) tamamen arazide kullanılan lastikler ve AT (All Terrain) tüm arazi koşullarında kullanılan lastikler 1-Araç yapısı (2007 FL1) 2-Kullanılacak coğrafya.( Ankara'nın yüksek kesimleri % 70 asfalt % 30 stablizie kışın karlı...

6. M

Değerli Arkadaşlar Önümüz kış, benim aracımda wrangler F1 var (yazlık). Lastiklere bakarken düşündüm acaba hem kışın karda buzda hem de hafif arazi koşullarında kullanılcak bir lastik var mı? yazlık MTR lastikler kış lastiği olarak da kullanaılabilir mi yoksa AT cinsi bir lastik daha mı uygun...

7. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander LR nin bir kamyoneti olsa nasıl olurdu acaba ? Bence iyi satardı. Bu arada yeni rabger wildtrack kamyonetler hakkında bilgisi olan var mı selamlar
  8. M

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Selamlar Yeni Ranger 4X4 WILDTRACK'i incelediniz mi? Ben Ankara OTOSAN da inceledim. Konfor ve donanım açısından gerçekten harika olmuş. Ben ikinci araç olarak almak isterdim. 3000 motorların vergisi ticariye girmiyorsa çok tuzlu olacak tabi. Görüşlerinizi bekliyorum...
  9. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Sevgili Murat CRV ve X-trail 'de kendi tecrübem yok ancak otomobil dergilerindeki test ve tanıtım yazılarından yola çıkarak böyle bir yorumda bulundum. CRV yeni kasanın altı fazla yere yakın bulunuyor galiba. Aslında sizin tecrübeniz de çok iyi bir bilgi sağladı. Zaten biraz...

10. M

LR Freelander

Ynt: LR Freelander FREELANDER TECRÜBEM Merhaba, ben Mahmut. Öncelikle buraya yeni üye olan biri olarak ilk mesajımı yazdığımı söyleyeyim. FL konusunda yazılanların tümünü okdum ve çok yararlandım. Ben de bir 2007 FL 1 Td4 kullanıcısyım. 2007 Nisan ayından beri sıfır olarak aldığım FL 1 mi...

11. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Ankara'dan Mahmut, Yeni üye oldum, burası müthiş bir site. Indiana Jones ve Prof. Dr. Martyn Mystere hayranı bir doğaseverim. 4X4, tutkunuyum, bir off-road cu olmasam da köy yayla demez gezer dururum. Bu siteyi hazırlayanlara, katkıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri