Arama sonuçlarınız

1. tanyolu

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çook teşekkür ederim Fıratcım ilk teşekkürümü senden aldım bende sana gönderiyorum.

2. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bide teşekkür et çıkmış ne işe yarıyor ki, bu sene teşekkür alırsam babam bana offroad arabası alacakmış ;D ;D
  3. tanyolu

1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM

Ynt: 1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM Teşekkür ederim Ömer abi, doğru söylüyorsun araştırmaları o yönde yapıyım Yakıt olarak ortalama kaç litredir normal kullanımda ?

4. tanyolu

Ynt: 1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM Merhaba Fırat, aslında olabilir araç hakkında biraz bilgi toplayalım seninle gideriz. Senin araçda hoşuma gitti onlarada bakıyorum bu arada.
  5. tanyolu

Arakdaşlar merhaba Kendime araç ararken aşağıdaki bu aracı buldum sizce nasıl.fiyatı bütceme uygun ama bu araçlar sıkıntılımıdır, ikinci aracım olacak. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler...

6. tanyolu

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

Burası benim ilk kamplı etkinliğim idi çok keyifli bir yer, nöbet günümü ayarlaya bilirsem mutlaka geleceğim Zerrin hanım.

7. tanyolu

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Geziye katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum aranızdan erken ayrılsam da çok güzel çok keyifli bir gündü. Hele bi arkadaşın Murat Balcı nın l200 ün tavanına basarak dereden karşıya geçmesi aklıma geldikçe halen gülüyorum, sanırım videosu çekilmişti.
  8. tanyolu

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

1. Murat çelik xj 91 2 kişi birde oglum(aile) 2.Mehmet cakmak zj 93 2 kişi (aile:) 3.Sinan terzi xj 91 3KİŞİ (aile) 4.haydar usta...
  9. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat bende Honda Crv yinen gelmeyi düşünüyodum. Artık gittiği yere kadar CRV, kaldığı yerde Murat ın XJ Kafiyeli oldu hemi de.

10. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kesinlikle kıymetli kardeşim.koca bir sene sanırsın bir ay gibi sanki.

11. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben iyi bilirim :D sanki geçen sene öyle bir olay olmuştu. :D :D Takıl Serkan a hayatını yaşa. Km de 0 kuruş.
  12. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ne güzel yazmışsın kıymetli kardeşim benim Ömer abi Allah kavuştursun, ne mutlu sana askere gönderdiğin bir evladın var gurur verici. Hayırlısı ile döner inşallah.

13. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Aşağıeğlence Bağkur blokları, şimdi eryamandayım babamlar halen orda. her hafta sonu giderim ama. siz neresinde
  14. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mydarling hoşgeldiniz bende 30 yıl Etlik de oturdum.
  15. tanyolu

XJ BEYAZ GÜVERCİNİMİ SATIYORUM

Ynt: XJ BEYAZ GÜVERCİNİMİ SATIYORUM Muratcım hayırlısı olsun. Fakat bi daha böyle temizini bulamazsın, her yerini de elden geçirmiştin. XJ düşünenler için kaçırılmayacak araba, hemde beyaz.

16. tanyolu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Oktay ben arabayı sattım biliyorsun kendini benim yerime yazabilirsin 76
  17. tanyolu

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım Arkadaşlar merhaba Bende yeni 1998 model crv aldım. aracım ilk nesil olduğu için vites farklı d4, d3,2,1 olarak. Çeker sistemi de farklı mıdır acaba. yani sürekli 4 çeker mi yada bahsettiğiniz gibi önler patinaja düştüğünde arkalar kendimi devreye giriyor, yada bunu...
  18. tanyolu

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Merhaba arkadaşlar Ben de yeni 98 model crv sahibi oldum. Aracım uzun yolda 11.5 lt lpg tüketiyor ( 90 km civarı hızda, normal lastik) Ankara da oturuyorum bu soğuk havalarda normal olduğunu düşünüyorum sizce nasıl ?

19. tanyolu

Gezenbilir 12 Subat Ankara Yenikent ve Ayaş Gökler Gezisi

Ynt: Gezenbilir 12 Subat Ankara Yenikent ve Ayaş Gökler Gezisi Allah nazardan saklasın çok güzel gezi olmuş, fotolardan anlaşılan.
  20. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Soranlardan, özleyenlerden Allah razı olsun. biraz sabredip iyi kötü bi 4x4 alıp katılıcam aranıza inşallah.Bu işin tadını alınca bırakamıyor insan. Şimdilik Honda crv aldım kendime oda araziye gelmiyo işte. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri