Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Herkese sevgiler saygılar selamlar.
Hem sitenin arızalı oluşu hem benim vakitsizliğim yüzünden uzak kalıyorum. En kısa zamanda görüşürüz inşallah.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)
Bir Nevşehirli olarak bende seni çok seviyorum Alp kardeş :)
Beni arabana misafir ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işıkdağı Kar Üstünde Hamsi Partisi (15 Ocak 2012)
Geziye katılan ve emeği geçen herkese ( gerçi büyükten küçüğe herkesin emeği vardı gezide ) teşekkür ederim.
Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012)
Anlaşılan zorlu bir gezi olmuş, kaçırmışız eğlenceyi.
Yeni fotoları merakla bekliyoruz...
Arkadaşlar merhaba
Kare kasa jeep sahibiydim sattım şimdi vitara almayı düşünüyorum
Aydın kuşadasında bu aracı düşünüyorum sizce nasıl ve fiyat olarak en son nekadar eder aracı almaya kalksak orada nereye baktırabiirim. Teşekkürler...
Ynt: Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi
:D :D :D Metin abi ben sana ne deyim bilmiyom ki.
Evet vallahi o soğukta ben nasıl hastalanmadım hala anlamış değilim, sıcak sohbet mi soğuğu kesti acaba ;)
Ynt: Kızılcahamam - Çamlıdere Orman gezisi
Sağ ol Muratcım tlf. la bişeyler çekmeye çalıştım işte.
Evet artıkın misafir sanatcıyım naparsın . Bu seferlik Metin abinin misafiriydim. Birdaha ki seferede sana misafirliğe gelecem Şimdiden yerini yapıyım bari :D :D