Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Metin abi inan çok istiyorum,lakin eryamandan ev tuttum hafta sonu temizlik, salı günüde evi taşıyacam benim durumları biliyon.
abi kesinlikle keyifli olur ama onlarında yakıtları insanın hevesini kaçırıyor işte. Bide sen çok çok gezen birisin.
Hamdi abi 1.6 motorla bunları yapıyorsan daha büyük motorla senden daha macera dolu videolar izleriz herhalde, Allah gönlüne göre versin.
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011
Böyle bir durumda aracı oradan en hasarsız şekilde çıkartacak birisidir Murat. Kendisinin VW servisi var hemde iyi bir motor ustası.
Ynt: Ankara Grubu Kazanda Yağmur Altında Araçlara Yüzme Eğitiminde-16-10-2011
Baya maceralı bir gezi olmuş anlaşılan. Arızası olan arkadaşlara ayrı ayrı geçmiş olsun.
İş yerinden izin alamadığım için gelememiştim olanları gördükten sonra, vardır bunda da bir hayır diyorum.
:D :D :D
Yok yok vardiyalı çalışmaya başladım ya izin günüm pazartesi salı. İnşallah gelmeye çalışacam yerime adam ayarlamam lazım.
arkadaşlar bu pazar hepinize iyi eğlenceler. Bugün öyle yoğundum ki pazar günü için izin almayı unttum :'( :'(
İyidir Murat.
bu gün her yeri su bastı, yolda biriken sularda millet durup beklerken yaldır yaldır geçmek çok zevkli oluyo, millet dönüp dönüp sana bakıyo :D