Arama sonuçlarınız

1. tanyolu

Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar

Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar Tebrikler Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir yastıkta kocayın inşallah.

2. tanyolu

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi bencede sana XJ gider, Yavuz abinin dediği gibi kılçıksız balık bunlar ;)
  3. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar mübarek regaib kandiliniz kutlu olsun, yüce Allah dan (c.c) hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.

4. tanyolu

Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011) Anlaşılan güzel bi gezi olmuş, fotoları ekleyin de nereleri gezdiniz görelim bakalım :D :D
  5. tanyolu

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu ilginize teşekkür ederim. malesef ustaya gidemedim, hafta içi gidecem inşallah.

6. tanyolu

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Birde Ankara'lı Namık ile Ankara'lı Turgut var meşhur sanatcılarımız sevdiklerinize bu satcıların birer kaset veya cd lerinden almalısınız arabanızın bi köşesinde durmalı, asker yollarken veya düğün konvoyunda kırmızı ışıkta durup aşşağıya inip güzel bi Ankara oyun havası...

7. tanyolu

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu Teşekkür ederim size aynen katılıyorum iyi bi usta bulamayıp araba başa bela olacak diye insan korkuyo, arabamı çok seviyorum ben XJ lere kılçıksız balık diyorum arabanız temiz ve bakımlıysa kolay kolay üzmüyor sizi. Ankara da sizin tavsiye edeceğiniz tanıdığınız ustalar...
  8. tanyolu

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu Arkadaşlar araba kendi kendine düzeldi ama dün yine ustaya gittim test ettiler, arabayı bilgisayara falan bağladılar şanzumanda bi problem çıkmadı. Birde arıza yaptı dediğimde gece işe gidiyordum evim ile fabrika arası 8 km o ara gecmeyince ben mi panik yaptım bilmiyorum...
  9. tanyolu

XJ Şanzuman Sorunu

Ynt: XJ Şanzuman Sorunu Kıymetli cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Pazartesi ustaya götürecem inşallah çok kötü olaylarla karşılaşmam şu dar zamanımda.

10. tanyolu

XJ Şanzuman Sorunu

Aracım 92 model otomatik cherokee. Geçtiğimiz pazar geziden geldim hiçbir problem yoktu bugün arbaya bindim ve rölantisi motor sanki soğukmuş gibi hep yüksek çalışıyor, vites ise üçüncü vitese kadar güzel geçiyor fakat dörde geçmiyor. Gazdan ayağımı çekip tekrar bastığımda sanki yarım vites...

11. tanyolu

07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı

Ynt: 07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı Bu güzel cevap için teşekkürler arkadaşım. otomatik aracı olanlar avunsun dursun.
  12. tanyolu

07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı

Ynt: 07-05-2011 l200 4x4 atsc 175 Mıtsubıshı Ankara Gezı Size katılmıyorum iyi bir otomatik şanzımanı olan araç çok keyifli başarılı bence masrafa değer, diye düşünüyorum.

13. tanyolu

Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Sorgun Göleti Yürüyüş, Fotoğraf ve Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Mayıs 2011) YÜRÜYÜŞ GRUBU 01- Zerrin Yiğiter 02- Serdar Yurtoğlu (belki 1-2 arkadaşımda gelebilir, Mithat Abiye de söyleyeceğim umarım oda gelir) 03- cumburlop 04- Dursun Hoca 05- Ali Çavdar 06- Türker...
  14. tanyolu

Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Merhaba Can teşekkür ederim kendi çapında bir XJ işte. Hatırlarsan ilk sizinle gitmiştik oraya çok çok güzel olmuştu, şimdi iyice zorlaşmış oralar daha ileri gidemiyorsun( en azından ben gidemedim :D). İnşallah en yakın...
  15. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Var Metin abi şaşmazda bende makasları ona düzelttirdim bu hafta.

16. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Yeni arabanla senide aramızda görmek isteriz Özgürcüm. Sadece lastikle kalsa iyi eksoz da gitti aynı senin eksozun kırıldığı terden kırıldı komple yeni boru çektirdik Murat kardeşim yardımcı oldu sağ olsun. birde makaslar kaymış...
  17. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) Geziye katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim, inşallah herkes mutlu ayrılmıştır. Güzel fotoları bekliyoruz. Bu arada Amir abi piknik yapılan yerde bir çapa unutulmuş sizinmiş herhalde, ben getirdim haberin ola en...
  18. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Allah senin de kalbine göre versin inşallah. Benimkisi hemen değil zaten XJ min ( pis boğazın) tadını bi çıkarayım iyice.

19. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi 2007 35.000 den başlıyor işte. bu arada sonradan yüklediğin fotolar güzelmiş abi, ellerine sağlık.
  20. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi İlerisi için aklımdan geçiriyorum otomatik l200 baya bi hoşuma gitmeye başladı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri