Arama sonuçlarınız

1. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Merhaba Metin abi dedim bide baktım gitmişsin :D

2. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Buluşma yeri herkes için uygunsa 1011 deki ( askariyenin karşısı ) shell benzinliği olabilir sanırım Baydarlar deniyo. Gideceğimiz yer Samsun yolu Kayaştan sonra Kutludüğün kasabasına dönecez, çevre yolundan gelecekler olursa Kutludüğünün girişindede bizi...
  3. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Gelin gelin hiç bi sorun yaşamazsınız öyle çok çamur yok bolca dere geçişi var, derinde değil.

4. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi eyvallah iyi geceler ;)
  5. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Sen yinede büyük söyleme, kalı verirsin derenin içinde birileri olta atar seninkine ;D

6. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi sanırım bizden başka balık olmaz. sen yinede yanına serpme olta vs. al :D

7. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Bu barada şelaleye kadar yolu biliyorum ama ondan sonrası dere boyunca bizim için keşif gibi olacak ama eğleneceğimiz kesin.
  8. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Allah kolaylık versin Bu konuyu gezide masaya yatıralım konuşalım.
  9. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi sağ ol iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?

10. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Ankara grubu böyle herhalde bi var bi yok :D

11. tanyolu

güzel bir pazar gezisi

Ynt: güzel bir pazar gezisi Nice topiklere kardeş ;)
  12. tanyolu

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hem çok çamur yok( ben fazla çamuru sevmiyorum) bol bol dere geçişi var manzarada fena değil

13. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bak gidelim çok seveceğin bi etap olacak
  14. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat merhaba kusura bakma bi konunun içine daldım cevap geç oldu. Geçen gittiğimiz köye gidip olmadık yerlerden gidip olmadık bi yerden çıkmak gibi :D
  15. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet abi ortalıkta kimseler yok. haftasonu için güzel bi plan yaparız inşallah abi, benim kafamda değişik bişeyler var aslında.

16. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Elhamdülillah iyiyim seni sormalı
  17. tanyolu

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. :D :D :D ilahi Metin abi.
  18. tanyolu

Çakmaktan Motosiklet Yapımı

Ynt: Çakmaktan Motosiklet Yapımı Çok çok güzel olmuş yaa.

19. tanyolu

Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011) Kardeş evdekilerde gelsin o zaman :)
  20. tanyolu

Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011) Senin de ellerine sağlık abi. Tabiki arkadaşlar gelmek isterlerse seve seve. Sabahtan arabayı yıkamaya gittim, ilk yer yıkamam dedi ikinci mırın kırın etti iki araba parası verince yıkadı ama yinede pişman oldu sonradan yıkadığına su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri