Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: güzel bir pazar gezisi
Buluşma yeri herkes için uygunsa 1011 deki ( askariyenin karşısı ) shell benzinliği olabilir sanırım Baydarlar deniyo. Gideceğimiz yer Samsun yolu Kayaştan sonra Kutludüğün kasabasına dönecez, çevre yolundan gelecekler olursa Kutludüğünün girişindede bizi...
Ynt: güzel bir pazar gezisi
Bu barada şelaleye kadar yolu biliyorum ama ondan sonrası dere boyunca bizim için keşif gibi olacak ama eğleneceğimiz kesin.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Murat merhaba
kusura bakma bi konunun içine daldım cevap geç oldu.
Geçen gittiğimiz köye gidip olmadık yerlerden gidip olmadık bi yerden çıkmak gibi :D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Evet abi ortalıkta kimseler yok.
haftasonu için güzel bi plan yaparız inşallah abi, benim kafamda değişik bişeyler var aslında.
Ynt: Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011)
Senin de ellerine sağlık abi.
Tabiki arkadaşlar gelmek isterlerse seve seve.
Sabahtan arabayı yıkamaya gittim, ilk yer yıkamam dedi ikinci mırın kırın etti iki araba parası verince yıkadı ama yinede pişman oldu sonradan yıkadığına su...