Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri
abi castrolun müdürlükleriyle filan konuştum avusturalya ve çevre ülkelerinde üretiliyormuş TQ95, türkiyede yok ve bulunması imkansız dediler :D Bende bunu götürdüğüm ustaya gittim dedim buna ne yap koyuyorsun sen, dexron 2 koyuyorum dedi. yanlış...
ömer abi bugün gittim bir kaç yere sordum soruşturdum, tam şanzıman gitti derken tayfun abi hızır gibi yetişti, çözücez inşallah senin dediğin gibi yağı değiştirerek :D
Castrol TQ95 şanzıman yağını bulabileceğim bir yer biliyormusunuz, eğer ki yağı değiştiremezsem şanzımanım dağılıcak yakında, ssangyong musso da kullanılması gereken tek yağ markası buymuş ve bunun dışında kullanılan her yap şanzımanın çok çabuk parçalanmasına neden oluyormuş o yüzden benim için...
şanzımanda şanzıman :D :D sabahtan beri gezmediğim forum bakmadığım site kalmadı :D adamın biri gitmiş tamir takımı almış kendi sökmüş takmış şanzımanını :D 300 liraya mal etmiş ya
Ynt: ssangyong musso şanzımanı için usta varmı bildiğiniz
teşekkür ederim yardımlarınız için :) ahmet ustaya gidiyorum zaten devamlı ama bi araştırma yapim dedim sadece
aracımın şanzımanı ömrünü doldurmuş her an elimde kalabilirmiş, benim devamlı gösterdiğim musso ustasıs var ama iyi bir usta varsa bildiğiniz önerebilirmisiniz, malum şanzıman önemli
abi çıkma şanzımanda 2-3 liradan aşağı değildir heralde :D anlaşılan bu şanzımandan leylek gagası kaçıcak bana :D ama araç yükseltmesi, karter koruması ve 4 jant+4 at lastik toplam 2 bin liraya ayarladım :D 2 şanzıman 2 de bunlar desem 4-4.5a...
Abi sizlerle tanıştığım için soruyu burda soruyorum, tanıdığınız bildiğiniz mercedes şanzıman ustası var mı ? Benim musso'nun şanzıman sizlere ömürmüş bugün devamlı gittiğim ustaya bi baktırdım off-road için konuştuk. Karteri bi açtık demir...
tayfun abi öldüm gülmekten ya :D sen komedyen filan olsan götürürdün işi heralde :D sabri abiyede biraz daha gaz verseniz marmaray projesini bitiricek arabayla :D