Arama sonuçlarınız

1. X

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları vallahi ne yalan söyleyeyim bu çıkmacı tekelini sonlandırmak için(frontera için) vakti ve bu işe gönül verecek biri olsa etrafında toparlansak(makul şartlardas kar marjı tabi ki olmak kaydı ile) bir garaj veya havuz adını ne koyarsanız koyun...

2. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları bu arada bir umut daha oluştu ama difransiyel için deil(çünki o çok ağır bir parça oldugundan kimseden isteme yüzsüzlüğü gösteremem... biraderin orda tanıdığı bir müşterisi var diğer ufak parçaları ona yazıcak orda gerçekten çok ucuz.... hiç...
  3. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları çok teşekkür ederim kontağa geçeyim yarın geçsem daha doğrumu olur?

4. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları dört gözle bekliyorum emre bey... TAKİPÇİNİZİM :D
  5. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları teşekkürler notumu aldım hemen kontrol ediyorum..bulursam yarın kontaga geçerim

6. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları selam tekrar bu beyin dedigimin aslında beyinle bir alakası yok bildigimiz role ama arabaya uyarlaınmı beyin oluyor fiyatı değişiyor yeri el freninin arkasındaki konsolun içinde bir kutucuk devreye sokup çıkarma işini gördüğünden beyin diyorlardır...

7. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları konuştum hüseyin ustayla ama oda ankara ostimi işaret ediyor ordaki fiyatları hiç söylemeyeyim... şeytan diyor git almanyaya al bir araba getir ondan tamamla eksikleri(defransiyel parasına komle hiç sorunsuz a dan z sine faal araba) ama şeytan...
  8. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları hala bekliyorum ne olur bu yazıları okuyan biri bana en azından difransiyel konusunda yardımcı olsun. gerekirse abs yi iptal eder 4 çekeri ötelerim ama içerdeki uğultu rahatsız edici boyutta.difransiyelin içine gresle talaş basmışlar ustanın bana...
  9. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları adress didim ama çelenk yerine difransiyel,abs..ve 4 çeker beyni fln yollasanız çok makbule geçer ;D ;D :D :D :P valla ağlanacak halime gülüyorum ya helal olsun bana... ;)

10. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları tekrar selam herkese içim karardı vallahi şu an pişman oldum aldıgıma desem yeri var bu nasıl bi çelişki ki araba parçadan ucuz. hüseyin ustam dahil bi kaç yeden fiyat bekliyorum ona göre haraket etmeyi planlıyorum. ama durum bu kadar vahimse...

11. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları tekrar selam sonunda usta bugün liste bildirdi ama şimdilik diye notda düştü durum vahim...komple arka difransiyel.arka kısa ve uzun virij rotları.ön sağ aks ve çemberi(porya kapagı).4 çekerin elektronik rolesi(beyinde diyorlar)sol ön tekerabs...
  12. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları çok teşekkür ederim... araç şu an izmirde daha bir haber bende alamadım :D gelecek habere göre sizide raahatsız ederim hüseyin usta tşk......

13. X

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları tekrar merhaba ve teşekkürler kesinlikle liste çıktıgında bu numaralarla irtibata geçecegim ama şuda bir gerçek parçayı piyasa belirliyor eger parça nadir bulunise fiyat tavan yapabiliyor bende eski opelimde bir çok parçamı güven otodan temin...
  14. X

selam arkadaşlar sonunda karar verip bir tane 3.2 aldım...araç hor kullanılmış şuan direkt servise bıraktım çıkacak ihtiyaç listesi dogrultusunda parças ihtiyacım olacak 2.2 hakkında herşeyi biliyorum ama 3.2 de ilk tecrübem en uygun parça fiyatı nerden temin edebilirim?vizesi de geldigi için...
  15. X

frontera b kasa difransiyel sorunu

Ynt: frontera b kasa difransiyel sorunu hangi anlamda iyiye işaret deildir? çıkması bulunup değişse sorun giderilmezmi en kötüsü, tabi birde diger frontera difransiyelleri uyarlanamazmı? tşk....

16. X

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü çok teşekkür edrim öyle tabi...
  17. X

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü araç bu sorun yüzünden hurda oldu(gene sıkıntı için yeni buldugum bir ustaya gidip dönüş üm sırasında takla atarak dagıttım)şans eseri hala yaşıyorum bunu ayrıyeten dip not vereyim araca borçluyum başka herhangi bir binekle başarma şansım yok gibiydi herneyse son...
  18. X

Ynt: frontera b kasa difransiyel sorunu ayrıca ilginize teşekkür ederim sağolun...

19. X

Ynt: frontera b kasa difransiyel sorunu tekrar selam yapılan yorumlardan anladığım çok büyük bir parça sıkıntısı yok ama hala bu aracı alırsam bana ne kadar artı masraf açacagı muamma öncelikle otokopel(bu sıkıntıyı en iyi o bilir bence ;))sonrada bilgisi olan herkesden acil yardım bekliyorum...
  20. X

tekrar selam tüm frontera sevenler kendi fronteramı parçalayıp 4 aylık bi hastane serüveninin ardından rangerover,jeep,suziki,pojero hepsine baktım gene fronteradan yakınını göremedim ruhuma geldigim noktada bendeki 2.2 idi ama şimdi bir 3.2 ile ilgileniyorum yakın temasdayım yalnız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri