Arama sonuçlarınız

1. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) evet güzel bir gündü.... katılan arkadaşlarıda tebrik ederim. yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle...

2. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009) başlangıç ile bitiş aynı noktamı oldu?
  3. B

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009) başlangıç ve bitiş aynı noktalar mı ?

4. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009) Murat Bey teessüf ederim... Herşey para mı? Ben size öpücük vereceğim bu hafta sonu :P :-*
  5. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Termal Doğa Yürüyüş Duyurusu (25 Ekim 2009) gerçekten bu hafta geliyorum ..... :) (Allah'tan bir mani gelmez ve İzmir ili semalarında olur isem) :P

6. B

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) ne güzel işte bakın... malzemesi bol bir kardeşiniz var :P herkese nasip olmaz :P

7. B

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Ömer Bey Ağabeyim Murat Bey Ağabeyim... Şu gariple uğraşmazsanız olmaz mı ? :P
  8. B

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Murat Bey; 2009-2010 dönemine ait program belli oldumu acaba? Bu konuda bizleri bilgilendirmenizi sabırsızlıkla beklemekteyiz. Malumunuz Ramazan Ayı dolayısıyla katılamadığımız etkinliklerinize iştirak...
  9. B

5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) kambersiz düğün olmazmışşş.... benim adımıda yazın lütfen... "Kamber".... :)

10. B

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009) deretepe fonunun kalkınması için yazdırıyorum adımı :) Murat nede olsa deftere yazıyor borç bini geçti:)

11. B

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009) benide yazabilirsiniz.... :P
  12. B

Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) zaten yeterince büyük bir kara deliğe sahibim cüzdanımda Murat obruk dediğin neki:) ne demişler borç yiğidin kamçısıdır... (pek bi sado-mazoşist gördüm kendimi ) :P

13. B

Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) benim her gelmeyişim Deretepe Dağcılık Fonunun değer kazanması demek... :)
  14. B

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) sen ben ve bizim oğlan ...:)
  15. B

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) muratcım benide haftaya tabanway cılara yazabilirsin....

16. B

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) selam gençlik... aracım yyok ama iyi araç kullanırım :) (ömer beyin dikkatine) çadırım yok ama harika kamp atarım... (murat beyin dikkatine) mangalım yok ama harika mangal yakarım (karnı acıkanların...
  17. B

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) görünüşe göre 3 bilemedin 4 kişiyiz.... ne demişler dağda 2 kişi az 3 kişi fazlaymış :P (fukara tesellisi) Muratcım parkurun rotasını bildirebilirmisin.... başlangıç ve dönüş
  18. B

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) ikinizi yalnız başına dağlarda taşlarda bırakmayı içim el vermedi.... hadi bende geleyim... :P 01- TezzMertek 02- matiate 03- Bugra

19. B

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) "Daha önce yazdığım gibi banka hesabıma 100 lira havale edilmeden ismini listeye msteye yazmıyoruz Müdür. Para peşin , kırmızıdır meşin." walla Murat cım para peşin diyorsunda ortada henüz birşey...
  20. B

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) pardon ne demek istediğinizi yada ne gibi bir anlamlar çıkardığınızı anlayamadım.... ama kişi yada kişilere karşı yazılan bir metin değildir. umarım yanlış bir mana yada anlam çıkarmazsınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri