Arama sonuçlarınız

1. halibut

Jimny - Fren - Lastik - Beylikdüzü

Selamlar, Jimny imi çok sık araziye çıkaramıyorum, sene de 2-3 kez soğucağa, 2-3 kere de kıyıköy çalı ormanlarına sokuyorum. Hanımın da kullanabilmesi için fiziksel olarak çok değişiklik yapamıyorum. Ancak yine de Duelerlerden kurtulmak istiyorum. 1 ) Aynı ölçüde olacak şekilde 205/70/15...

2. halibut

Jimnyi araziye hazırlıyoruz...

Selamlar, 2007 AT aracım var, senelerdir kıvrandığım aracıma sonunda kavuştum. Çok ağır şartlara zorlamak gibi bir gayem yok, amacım off-road parkurlarında yarışmak değil ancak tamamen ıssız yerlere gitmeyi de severim. O yüzden de en dar yerlerden geçebilceğim için Jimny şarttı. Aslen...
  3. halibut

Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

Son kamp maceramdan aklımda kalan sorularla karşınızdayım.. Ben olayı her zaman varlıktan uzak, doğayla başbaşa mücadele olarak yorumladığımdan araçtan uzak, tek başıma çadırsız, uyku tulumsuz bir tepede kalmayı yeğledim. Daha önceki gecelerimde açıkta bile yatsam matım ve uyku tulumum olurdu...

4. halibut

Bayramda, Trakya'da Var mı Herhangi Bir Etkinlik ?

Bayram tatilinde Tekirdağ civarındaki trekking ya da kamp etkinliği olursa eğer ki de firmam tatile girerse katılmak isterim...
  5. halibut

2. El Jimny Alıyorum, Problemlerim Var ?..

2007 model Jimny almayı düşünüyorum, en yakın zamanda gidip görüceğim araçlar var.. Bu araçların kronik denilebilecek, ya da off-road aracı alırken yapılabilecek kontrolleri var mıdır ? Suzuki yetkili servisinde aracı bir göstericeğim tabi ama, bunun dışında sizlerin söyleyebileceği türden...

6. halibut

Vitara 2 Teker Patinajda !.. Bu Nasıl Oluyor?..

http://www.youtube.com/watch?v=w0leVpl9xGE&NR=1 Araç sol arka ve sağ ön lastikler tutunmuş diğer 2si patinaj çeker bir vaziyette...4 x 4 sistemler hakkında pek bilgili değilim, izah ederseniz sevinirim....

7. halibut

Trakya'da Yürüyüş ve Kamp Yerleri...

Bu haftasonu için planlarım var, eğer ki uygun bir yerler bulabilirsem kamp ön planda olmak kaydıyla ufak bir yürüyüş düşünüyorum. Daha önceden kıyıköy civarında kamp kurdum, Kıyıköy'e araçla gidip merkezde aracı bırakıp bi kaç saatlik bir alanda kamp yaptım.. Şimdi ki planım, gene kamp...
  8. halibut

Doğada Ateş Yakma İzni...

Merhabalar, Bir süredir forumu okuyorum takip ediyor yalnız msg atmıyordum, tüm konuların okumaya çalıştım... Şöyle bir konu aklıma takıldı. Daha önce hiç doğada kamp yapmadım ancak bu haftasonu için planlarım var... Kıyıköy civarı ya da o bölgelerde (igneada olabilir) kamp atıcam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri