Arama sonuçlarınız

1. G

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Turkcell ve Telekom, bunlar spor kulübü mü? Onlarla başka parkurda yarışalım. :P Bir ANADOSK üyesi olarak yüklenmeyin erthem'e diyorum. :P İşte gerçekler ortada.

2. G

Tepreş Şenliği - 10 Haziran

Ynt: Tepreş Şenliği - 10 Haziran Tepreş Şenlikleri hakkinda vikipedi'de soyle bir aciklama var. bilginize... Link: <a href="http://tr.wikipedia.org/wiki/Tepre%C5%9F"> Vikipedi : Tepreş </a>
  3. G

Tepreş Şenliği - 10 Haziran

Arkadaşlar, 2 hafta once 1. Anadosk Karakaya Tırmanış şenliğinin yapıldığı yer olan Eskişehir Karakaya köyünde bu yil 21'incisi duzenlenen geleneksel Tepreş Şenliklerini haber vereyim. Tatar yemekleri guzel oluyormus ;)

4. G

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Merhaba, Etkinlik alaninda bulunmayan destek ekibinden biri olarak; organizasyonu aktif bicimde gerceklestiren tum arkadaslarimi buradan tekrar tebrik ediyorum. Erthem'e ve Sedat hocama katilarak, şenliğimize gelen gezenbilir ailesine de guzel...
  5. G

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği Ne demek Erdem, hep beraber yaptik... 2 hafta sonra şenlik de kalabalik ve verimli olursa bizden sevinçlisi olmaz herhalde... Sizlerin o kadar ugrasisina, emegine degmesini isterim ve umarim. Ozellikle Sedat hoca da bayagi bir caba gostermisti bu is...

6. G

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği <a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz...

7. G

Eskişehir Karakaya

Buraya da link koydum, şenlik sayfasında. Karakaya nerededir? sorusunun altına...
  8. G

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Oyla butonuna bastım ve eklendim galiba. ANADOSK üyesiyim. :)
  9. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çok severim ben tatlilari :p gorunce agzim sulaniyor...

10. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hosbulduk tekrar... Tesekkur ederim.

11. G

Eskişehir Yemekleri

Ynt: Yemeden Dönme Bir yerde okumustum. çiğ borek diye isimlendirilen yemegin esas adı "çiborek" miş. "çi" : nefis, leziz anlamında bir kelime. Dolayisiyla aslinda çibörek güzel bir börek...:)
  12. G

Uludağ Kış Dağcılığı Temel Eğitimi (30 Ocak-03 Şubat 2007)

Erthem, yeni kaydoldum. Buraya da aktarmissin raporu :) Sagolasin. yaw linki verseydin bu kadar ugrasmazdin ama burada da bir kopya olmasi iyi olmus: http://www.anadosk.anadolu.edu.tr/rapor/uludagkistemel2007.htm Gorusmek uzere

13. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Simdilik iyiyim tesekkur ederim. Biraz siteyi karistirip aşinalik kazanayim; Ben de katilirim konulara...
  14. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir'ciler, Sukru ben, Eskişehir. Elektronik yüksek mühendisiyim. Once karateciydim sonra dağcılıga başladim, simdi diger sporlara da acilayim diyorum. Açıldıkça açılıyor. Güzel bir şey... Simdilik Eskisehir ANADOSK'ta (Anadolu Üniv. Doğa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri