Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz?
Turkcell ve Telekom, bunlar spor kulübü mü? Onlarla başka parkurda yarışalım. :P Bir ANADOSK üyesi olarak yüklenmeyin erthem'e diyorum. :P İşte gerçekler ortada.
Arkadaşlar, 2 hafta once 1. Anadosk Karakaya Tırmanış şenliğinin yapıldığı yer olan Eskişehir Karakaya köyünde bu yil 21'incisi duzenlenen geleneksel Tepreş Şenliklerini haber vereyim. Tatar yemekleri guzel oluyormus ;)
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği
Merhaba,
Etkinlik alaninda bulunmayan destek ekibinden biri olarak; organizasyonu aktif bicimde gerceklestiren tum arkadaslarimi buradan tekrar tebrik ediyorum. Erthem'e ve Sedat hocama katilarak, şenliğimize gelen gezenbilir ailesine de guzel...
Ne demek Erdem, hep beraber yaptik... 2 hafta sonra şenlik de kalabalik ve verimli olursa bizden sevinçlisi olmaz herhalde... Sizlerin o kadar ugrasisina, emegine degmesini isterim ve umarim. Ozellikle Sedat hoca da bayagi bir caba gostermisti bu is...
<a href="http://www.anadosk.anadolu.edu.tr" title="Anadosk anasayfaya uçurur"> ANADOSK</a> kulüp anasayfasından da erişebilirsiniz şenlik hakkindaki bilgilere... Erdem'in buraya koydugu Karakaya ile ilgili fotograflara da link koyduk. Herkesi bekleriz...
Ynt: Yemeden Dönme
Bir yerde okumustum. çiğ borek diye isimlendirilen yemegin esas adı "çiborek" miş. "çi" : nefis, leziz anlamında bir kelime. Dolayisiyla aslinda çibörek güzel bir börek...:)
Erthem, yeni kaydoldum. Buraya da aktarmissin raporu :) Sagolasin.
yaw linki verseydin bu kadar ugrasmazdin ama burada da bir kopya olmasi iyi olmus:
http://www.anadosk.anadolu.edu.tr/rapor/uludagkistemel2007.htm
Gorusmek uzere
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Gezenbilir'ciler, Sukru ben, Eskişehir.
Elektronik yüksek mühendisiyim. Once karateciydim sonra dağcılıga başladim, simdi diger sporlara da acilayim diyorum. Açıldıkça açılıyor. Güzel bir şey...
Simdilik Eskisehir ANADOSK'ta (Anadolu Üniv. Doğa...