Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama)
İnanın tel.ini almadım.Müsait olunca gider sorar buraya yazarım.Yol tarifi : G.O.P Plevne Lisesi'nin üst sokağı Havuzbaşı diye geçer.Yağmur oto tamircisinin 3 ya da 4 dükkan üstü.
Ynt: Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu
Arkadasim bende de 52 model cj5 olarak gorunumu degistirilmis willys var.ayni sorulari bende arastiriyorum.mail adresimi veriyim irtibata gecelim.yardimci olabiliriz birbirimize belki. sercandincer@gmail.com .gorusmek uzere
Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu
Şöyle bir yazı buldum.
Link: http://www.son-dakika.org/gundem/arac-muayenesi-ruhsatta-koltuk-sayisi-sorunu.html
aten muayene yaprağı doldu.Eğer bu ise yapılacak sorun yok.Ne dersiniz?
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
1952 Willys aldım bugün.Ruhsatı değiştirdiler tabi trafik şubede.Muayenenin olduğu yaprakta 4 kişi değişende 5 kişi yazıyor.Üretici firmadan verilen belge isteniyor denmiş burada.Ben ne yapıcam:)
Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu
Bugün 52 model willysimin satışını aldım.Malum Trafik şubeden ruhsatı da aldım.Sorunlarım şunlar:
1) Araçta 1.6 dizel motor var.Motor no ile şasi no tutuyo.Ruhsata aynen işlenmiş.Fakat eski ruhsatında motor hacmi ve gücü yoktu.Yazılmamış.Şimdiki ruhsatta...
Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama
Sonuç fena olmadı.Güzel bir iş çıkardık.Sanırım yorgunluktan bize öyle geldi:)Sırada tabana alüminyum kaplama yapmaya geldi.
Bugün kayınço ile beraber aracın eski döşemesini söktük.Yolcu koltuğunu da zor da olsa indirdik.Spatula ile eski ve kötü atılmış zifti iyice kazıdıktan sonra aldığım 2.5 kg zifti güzelce yedire yedire sürdük.2. katı da 15 dk mola verdikten...
Aracımın tabanı ziftli.Bugün ben yine 2.5 kg lik zift aldım bir kat daha atıp sonrasında alüminyum yaptıracağım.Teşekkürler tavsiye için.
Ben bugün maslak sanayide sordum alüminyum taban için.Tahmini 600 -700 TL ye yaparız dedi.Ama 6 m2 civarıdır diye söyledim ustaya.Sanırım biraz daha düşer fiyat aşağıya 4m2 civarıysa.Ustanın kartını almıştım.bulunca yazarım.
Ynt: Şanzıman Konusunda Yardım...
Daha almadım aracı:)Önümüzdeki hafta içinde kısmetse.Teşekkür ederim yardım için.Sanırım buna gerek yok.Zaten hız merağım yok fakat motordan çıkan bağırma sesini azaltmak adına sormuştum.Teşekkürler.
Herkese merhaba.Aranıza yeni katılmaya çalışıyorum ama bir aracım yok.Almayı planladığım 1952 model audi 1.6 dizel motor konulmuş Willys bir jeep var.Çok ağırlıklı olarak asfaltta kullanılacak.Lastik olarak da 33*12.5*15 lastik takmayı düşünüyorum.Sormak istediğim şu: Bu araca audinin kendi 5...