Arama sonuçlarınız

1. sercandincer

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama) İnanın tel.ini almadım.Müsait olunca gider sorar buraya yazarım.Yol tarifi : G.O.P Plevne Lisesi'nin üst sokağı Havuzbaşı diye geçer.Yağmur oto tamircisinin 3 ya da 4 dükkan üstü.

2. sercandincer

krom kaplama ( nikelej kaplama)

Ynt: Krom Kaplama ( Nikelej Kaplama) Ben gaziosmanpasada kaput ve kapi menteselerini toplam 12 kalem isi 50 tl ye yaptirdim nikelaj.tanidik tavsiyesiyle gittim polisajda yapti ucretsiz.fenada olmadi bence.bilginize...
  3. sercandincer

Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu

Ynt: Kupa Takozları Ve Yükeltme Konusu Arkadasim bende de 52 model cj5 olarak gorunumu degistirilmis willys var.ayni sorulari bende arastiriyorum.mail adresimi veriyim irtibata gecelim.yardimci olabiliriz birbirimize belki. sercandincer@gmail.com .gorusmek uzere

4. sercandincer

CJ5 tuvde koltuk sayisi sorunu

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu Şöyle bir yazı buldum. Link: http://www.son-dakika.org/gundem/arac-muayenesi-ruhsatta-koltuk-sayisi-sorunu.html aten muayene yaprağı doldu.Eğer bu ise yapılacak sorun yok.Ne dersiniz?
  5. sercandincer

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat 1952 Willys aldım bugün.Ruhsatı değiştirdiler tabi trafik şubede.Muayenenin olduğu yaprakta 4 kişi değişende 5 kişi yazıyor.Üretici firmadan verilen belge isteniyor denmiş burada.Ben ne yapıcam:)

6. sercandincer

CJ5 tuvde koltuk sayisi sorunu

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu Bugün 52 model willysimin satışını aldım.Malum Trafik şubeden ruhsatı da aldım.Sorunlarım şunlar: 1) Araçta 1.6 dizel motor var.Motor no ile şasi no tutuyo.Ruhsata aynen işlenmiş.Fakat eski ruhsatında motor hacmi ve gücü yoktu.Yazılmamış.Şimdiki ruhsatta...

7. sercandincer

Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama Sonuç fena olmadı.Güzel bir iş çıkardık.Sanırım yorgunluktan bize öyle geldi:)Sırada tabana alüminyum kaplama yapmaya geldi.
  8. sercandincer

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama Bugün kayınço ile beraber aracın eski döşemesini söktük.Yolcu koltuğunu da zor da olsa indirdik.Spatula ile eski ve kötü atılmış zifti iyice kazıdıktan sonra aldığım 2.5 kg zifti güzelce yedire yedire sürdük.2. katı da 15 dk mola verdikten...
  9. sercandincer

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama Aracımın tabanı ziftli.Bugün ben yine 2.5 kg lik zift aldım bir kat daha atıp sonrasında alüminyum yaptıracağım.Teşekkürler tavsiye için.

10. sercandincer

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama Ben bugün maslak sanayide sordum alüminyum taban için.Tahmini 600 -700 TL ye yaparız dedi.Ama 6 m2 civarıdır diye söyledim ustaya.Sanırım biraz daha düşer fiyat aşağıya 4m2 civarıysa.Ustanın kartını almıştım.bulunca yazarım.

11. sercandincer

Şanzıman Konusunda Yardım...

Ynt: Şanzıman Konusunda Yardım... Daha almadım aracı:)Önümüzdeki hafta içinde kısmetse.Teşekkür ederim yardım için.Sanırım buna gerek yok.Zaten hız merağım yok fakat motordan çıkan bağırma sesini azaltmak adına sormuştum.Teşekkürler.
  12. sercandincer

Şanzıman Konusunda Yardım...

Herkese merhaba.Aranıza yeni katılmaya çalışıyorum ama bir aracım yok.Almayı planladığım 1952 model audi 1.6 dizel motor konulmuş Willys bir jeep var.Çok ağırlıklı olarak asfaltta kullanılacak.Lastik olarak da 33*12.5*15 lastik takmayı düşünüyorum.Sormak istediğim şu: Bu araca audinin kendi 5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri