Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüksek hacimli motora sahip, aynı marka ve model iki araçtan dizel olanın, lpg uygulanmış benzinliden daha ekonomik olması, şehir içi yada arazi kullanım şartlarında belki (az bir miktar) mümkün olabilir. Zira benzin/lpg kullanan araçlar şehir içi şartlarda uzun yol şartlarına göre %50 fazla...
2005 Toyota Land Cruiser 4.0 Prado 165.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 269473764
belliki arkadaş satmak niyetinde değil, arabayı ilk aldığımda bende böyle hissetmiştim(videoyu izleyin), "ancak bu fiyata arabadan vazgeçerim" mantığı ile yazılmış bi fiyat, ve eğer bu fiyata satabilirse...
Karda güvenli sürüş için, aracın yapabileceklerinin yola ne kadar tutunabildiğine bağlı olduğunu asla unutmamak lazım, karlı zeminde özellikle yokuş çıkışlarında ATTRAC ve diferansiyel kilidi çok iyi iş çıkarıyor ama inişte yada frenajda tutunmanın hayati önemi var. Özetle iyi bir kar lastiği...
Ben iki yıl önce İst. Bostancı sanayi Rİ-CAR oto da tüm sıvılar + hava yağ polen filtre değişimi ve genel kontrol için 850 tl ödemiştim, araba iki yıla yakın icrada yattığı için bu işlemleri yapmadan çıkartmak istemidim. bence servis fiyatı fahiş, sanayi fiyatı makul...lastiğe denecek söz yok...
Teşekkür ederim VIN no ile buldum... aracın orjinal aküsü 95 A lik gözüküyo şuan üstündeki akü 72A 18 aydır sorun yaşamadan kullanmaktayım, ama önümüz kış olduğundan sorun olur mu diye endişem var... acaba aküyü değiştirmeli miyim ?
bende 265/65/17 bridgestone dueler h/t ile önler 34 arkalar 36 olarak kullanıyorum, evet kullanımı biraz sert ama 30 un altında lastik inik gibi duruyo........
Üstadlara bi sorum olacak, 2002 - 2009 Toyota Land Cruiser Prado 4.0 V6, GRJ120R kodlu araçta hangi aküyü kullanmalıyım, kaç amper olmalı, ebatları nedir (boyxgenişlikxderinlik), bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen....?
Konuyu epeydir takip ediyorum ama katılımım olmamıştı.. Yeni aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim..Jantlara yapılan işlem ilgiimi çekti, tam olarak ne işlemler uygulandı acaba...? TÜV türk tekiler bi alem, bende lpg montajı sonrası muyeneye girmiştim..... şöyle bi diyalog geçmişti...
Ynt: Yeni Vx100 Sahibiyim
Yeni aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim, verdiğim bağlantıdan aracınızın modeline uygun kullanım kılavuzuna ulaşabilirsiniz...
http://turkiye.toyota.com.tr/Kilavuz/Default.asp
Ynt: Prado Yakıt Sorunu
11 - 13 lt/100 km tüketim şehir içi için kabul edilebilir değerler, 2 ton üzeri ağırlığı olan otomatik şanzımanlı ve sürekli dört tekerlekten çekişli bir araç kullandığımızı hatırlayalım, uzun yolda tüketim 9 lt lere düşecektir..
Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi
gezinirken bikaç uygulama buldum bende
bu İstanbul Maslakta faaliyet yürüten Araks otomotiv isimli firma, çeki demiri, römork, üst sepet vs. imalatları var.
buda bizim siteden Ertan Bektaş isimli üyemizin uygulaması...
Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz???
1- Aracın km, hasarsızlık ve genel durumu gibi koşullara göre değişmekle birlikte 2003-2005 model arası Pradolar için 55 ile 65 000 tl arası fiyatlar makul sayılabilir. 4 ve 5 ileri otomatik şanzımanlar arası tüketim farkı %8 civarıdır.
2-...
Ynt: Yeni Lc Prado'm Ve İlk Gezim
Merhaba, ağırlıklı asfalt kullanımı için, Hyundai Santa Fe yede bi göz atmanızı önerebilirim dizel bir prado fiyatına çok daha yüksek modelde ve az km de bir santa fe bulabilirsiniz üstelik motor hacmi 2.2 lt dizel, ancak "hafif" üzeri arazi koşullarında nasıl...
Ynt: Wx 100 Mü Prado Mu ?..
VX 200 ile Prado 120 nin çekiş sistemleri aynıdır, her iki araçtada Torsen T3 orta diferansiyel görev yapar, 'ATRAC' (Aktif Çekiş Kontrol Sistemi) destekli sürekli dört çeker her an tekerleklerden gelen verilere göre çekiş dağılımını ayarlar, bir tuş ile devreye...