Arama sonuçlarınız

1. merglul

2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Ön takımlara baktıklarını test sürüşü de yaptıklarını arıza göstermediğini aldığımız benzinden kaynaklı olabiliceğini düşündüklerini söylediler ben kullanırken denk gelmedim daha sonra ailem yine çok daha hafif olmak üzere titreme hissetiklerimi söylediler alırken rot balans yaptırmıştık ama...

2. merglul

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Hocam açıkçası heyecanınızı ve isteğinizi yakın zamanda yaşamış biri olarak anlıyorum ama içine sinmiyor ve isteklerinizi karşılamıyorsa biraz daha sabır edip beklemenizi tavsiye ederim hayırlısıysa denk geliceksinizdir istediğiniz araca çok aceleye getirmemekte fayda var iyi araştırılıp bakılmalı
  3. merglul

grand cherokee 2007 2008 - Google'da Ara: burdaki resimde biraz anlıyabilirsiniz yan açıdan da olsa düzden eğriselleşmeyi de görebilirdiniz burda da az çok belli oluyor

4. merglul

Aşiri Derece Ti̇treme Grand Cherokee

Elektronikten de şüphelenmeye başladık her zaman olmayınca da bakalım tekrar ederse bu durum özel servise götürücez mecbur uzun yolda sıkıntı olur diye de korkuyoruz.
  5. merglul

Haklısınız bizim de arka tampona vurdu biri kırık yok ama boyanması lazımdı parça parça boyamıyorlar serviste komple boyıyacakları için de 1000 tl fiyat vermişlerdi

6. merglul

Gc Wk Wh Gi̇zli̇ Özelli̇kler Ve Navi̇gasyon

Teşekkürler hocam navigasyon hala ümitsiz vaka malesef orjinalini de ellemek istemiyoruz, gizli özelliği yok arabanın sanırsam her şeyi ortada açık maşallah :D

7. merglul

Çok teşekkürler hocam ilkinde çılgın gibi titremiş koltuklar dahil arabada ben yoktum 1 kere daha olmuş onda hafif titremiş başka olmadı daha ben de kullandım ama servis her yerine baktık bir şey bulamadık yakıttan dolayı olabilir dedi yakıt aldığımız yer de ucuz bir yer açıkcası belediyenin...
  8. merglul

95-100kya temiz bakımlı makyajlı bulursanız kesinlikle değer 155k veren biri olarak söylüyorum
  9. merglul

Ya onu ben de araştırdım da şuana kadar gördüğüm tek ve en belirgin farklar arka koltuk ısıtma bir de arkada da klima ayarı vs. opsiyonel çok özellik var sanırsam limitledlerde de bulunabilir belki sizin fiyat aralığınız nedir maksimum düşündüğünüz araç 2008 ve sonrasında makyajlı bildiğim...

10. merglul

Kesinlikle keyifli oldu tabii ilk başta biraz farklı geliyor ama yüksek arabaya binen bir daha binek binmez dedikleri doğru sanırım verdiği haz apayrı yükseklikten ziyada görüntüsü ve tabii ki 218 beygirlik güç ise ayrı bir zevk meselesi diyebilirim kendi adıma

11. merglul

Öncelikle çok teşekkürler bu araçtan önce Audi A6 aracımız vardı 2004 model şanzıman sorunu gerçekten büyük problemdi çok uğraştırdı parça değişti etti en son komple değişti ama hala sıkıntılı gibiydi biz de sattık ilk başlarda Audiden kalan otomatik şanzıman korkusuyla manuel araçlara Passat...
  12. merglul

Gc Wk Wh Gi̇zli̇ Özelli̇kler Ve Navi̇gasyon

Arkadaşlar 2008 ve üstü Grand Cherokeeler için bildiğiniz gizli özellikler remote start gibi var mı bir de Navigasyona yapılabilcek bir şey var mı Türkiye’de çalışmıyor sanırım?

13. merglul

Ben de aracımı alalı 2 3 ay oluyor açıkçası biraz fazla sabır ettik ve istediğimiz araç için bekledik size de tavsiyem iyi araştırmanız içinize sineni almanız bizim için önemli olan kilometresi düşük olması ve kazasız olmasıydı servis bakımları da önemli tabii arkadaşların dediği gibi gerçekten...
  14. merglul

Sanayide ustam yok bu aracı da sanayide çöp etmek istemiyorum arkadaşlar fiyatta yardımcı oldu bir sıkıntı bulamadılar yakıttan dolayı olabilir dediler umarım öyledir
  15. merglul

Dediğim gibi araçta ben değildim fakat ailemin söylediği tüm araba titremiş şiddetli şekilde

16. merglul

Arkadaşlar maalesef geçen gün 2008 model 125bin kmdeki grand cherokee aracımda sıkıntıyla karşılaştım geçen hafta güncellemeleri mengerlerde yapmıştık boya korumayı da üstüne bu hafta ailem aracı kullanırken aşırı derece titreme olmuş arabada eve zor getirmişler yarın mengerlere götürücem...
  17. merglul

Arkadaşlar bu arada maalesef geçen gün sıkıntıyla karşılaştım geçen hafta güncellemeleri mengerlerde yapmıştık boya korumayı da üstüne bu hafta ailem aracı kullanırken aşırı derece titreme olmuş arabada eve zor getirmişler yarın mengerlere götürücem endişeliyim sadece hata bulmak için bile...
  18. merglul

Başka sorunuz merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim ben de alalı 2 3 ay oluyor bu forumdaki arkadaşlar çok yardımcı oldu şimdi görev sırası bizde

19. merglul

Bakımları düzenli olarak yapılmış olsun bu konuda genel tavsiye bu yöndedir hocam
  20. merglul

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Ben de 2008 GC sahibiyim internet üzerinden ücretsiz güncelleme yapıldığını görüp Jeep servisine gittim direksiyonda ve kontak modülünde parça değişimi olucağını ve sürüş modu hakkında güncelleme geldiğini yapılacağını söylediler 2 hafta içinde arıyacaklarını parçaları sipariş ettiklerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri