Arama sonuçlarınız

1. P

Aktur Kamping; Datça

Ynt: Aktur Kamping; Datça Bu sene işletme yine el değiştirmiş. Ancak altyapı da değişen pek bir şey yok.Soguttugu belli belirsiz dolaplar,mülkiyeti belirsiz çamaşır makinaları,gelişi güzel ve alelacele çekilen elektrik hatları,su gideri zaten yoktu,olmamaya devam.Tv anten yeri sorunu(agaçlar...

2. P

Karavanda Değerli Eşya Saklama Kasası?

Ynt: Karavanda Değerli Eşya Saklama Kasası? Çekme karavanları kasko yapan, sigorta firması bilen var mı?
  3. P

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Tabi bu igrenç bir davranış,nefret uyandırmasıda çok normal.Ancak ben ilk sorumu aynen tekrar veriyorum, çünki bu "yola salma" ile uzaktan yakından ilgim olamıyacagı bir konaklama seçtiğim orda da vurgulu. Buna uyan tavsiyelerinizi rica ediyorum.Teşekkurler. İLK...

4. P

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Şimdi aklım iyice karıştı. 1-Üretilen atık madde değişmeyeceğine göre ve aynı noktaya deşarj edileceği halde (kampın alaturka WC si,herkesin yaptıgı gibi yani) neden yat tipinin atıkları dogaya daha zararlı ? 2-Üstelik kimyasal madde ihtiyacının, daha az olacağı...
  5. P

Karavan İç Dizaynında Ergonomik Birkaç Çözüm

Ynt: Karavan İç Dizaynında Ergonomik Birkaç Çözüm Arkadaşlar aklıma takılan bir nokta var.Çekme karavanlarda (ankastre edilecek eşyanın agırlıgına göre değişen vida boyutunu önemsemezsek) Sabitleme işlemleri, ne tip vida ile ,hangi noktalara yapılıyor?

6. P

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Benim kullanımım sabit olacagı için, hem camp hem karavan ortak kullanımını düşünüyorum WC açısından,böyle olunca da deponun 1 gün idare edebilecek kadar (20-25 LT) olması sanırım yeterli olacaktır.Atıkları tıpkı portatif WC lerde oldugu gibi gergün campın WC sine...

7. P

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Bu ve benzeri elektikli ürünler ,kullanılacak kimyasal (parçalıyıcı) ihtiyacını azaltmaz mı? http://www.yatmalzemeleri.com/Elektrikli-Wc-DELUXE-EV-Tipi-12-volt,PR-8654.html
  8. P

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sakaryalı doga sever arkadaşlara selam. 21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya...
  9. P

Çekme Karavan için Fikir Desteği Lazım?

Ynt: Çekme Karavan için Fikir Desteği Lazım? Akılmdaki soruların , çogununun cevabını vermişsin.Teşekkurler. Peki ruhsatlı(eski veya sıfır karavan için) olsa da, süresi içinde muayene yaptırmazsak ne oluyor? Benim için bu sorunun cevabı,karavan çogunlukla,sabit bir campta kalacagı için daha...

10. P

Datça'da Tecrübeli Karavancı Arkadaş Var mı?

Hem karavan Camp hemde 2. el karavan(Aktur da mini bir pazar oluşmuş diye duydum.) almam konusunda destekleri için, DATÇA da tecrübeli arkadaş var mı?

11. P

Ynt: Çekme Karavan için Fikir Desteği Lazım? Hızlı cevaplar için teşekkurler. 750+ ta ehliyet konusunu anladım.( 750 kg.'ı üstündeki römorkları araçlarına takıp kullanabilmeleri için uygulamalı sınavlardan geçirilmiş olmaları ve belgelerine işlenmiş bulunması mecburidir.) Diğer noktalarda ki...
  12. P

Ynt: Çekme Karavan için Fikir Desteği Lazım? İlginize teşkkurler . Ben 750 + şeklinde yazmıştım ama gözden kaçıyor olmalı,düzeltme yapıp ayrıntı koyacagım. Yani büyük boy 6 Mt ve üstü karavana ihtiyacım var.Buna göre değerlendirirseniz sevinirim.Teşekkurler

13. P

Öncelikle herkese merhaba.Forumda bir çok faydalı bilgiye ulaştım ve yaklaşık 5 saattir başından kalmıyorum. Hiçbir karavan tecrüben yok ama edinmek istiyorum. Hedefim büyük ve konforlu bir karavan alıp bununla uzun tatil yapmak (kısaca yazlık yerine) Tüm yaz boyunca 2 veya 3 kere yer değiştirip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri