Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
abi resimler super anlatım hele bri gezi bu kadar guzel anlatılır walla :D
ve salatada sac kavurmada emegı gecen saygı deger ablamıza tesekkuru bir borc bilir devamını bekledigimizi belirtmek isterim
tabi fatih hocam ve mangalda...
abi hep beraber olması guzel arabamın arkasında mangal ve kuru odun bayagı var hazır olarak ızgara vs de bulunmaktadır.sureklı mangala hazır gezmekteyım :) ve ıcme suyu olarakta bayagı su var bır cayla seker kalmakta olmazsa yarın 1...
abi merakımı mazur gorun lutfen daha once hep tanıdık abılerle katıldıgım ıcın boyle bir geziye bir kac sorum olucak?
yemek organızasyonunu herkez kendısı mı yapıcak
yoksa ortaklasa bır mangal mı yakılacak
estf abi neyse bnde sahsım adına artık eski uye olmus oldum telefon numaran artık bende de oldugu icin ;D :D :D ins bundan sonra surekli gezilere katılmak isterim walla
abi ben yenidogan tarafından gelicegim ordan şile yolundan gelirken ne tarafta kalıyor zahmet olmazsa bir tarif etsen yüzbasıogulları nissan bayisinin onunden sile yoluna dogru gelecegım
kendimi tekrardan kaydetmeye calıstım ama beceremedım galiba :( ve nerde bulusucaz ben orayı bılmıyorum nasıl olacak? ve nasıl irtibat kurucaz en azından tarif için
Ynt: Yol Bilgisayarı
sabri abi bilgilendirme için tesekkurler ama ufak bir sorum olucak bununla ilgili geri donusun olculmesı icin enjektoru sokmek gerekır mı?
herkese mrb aracımın sol on koltuk ısıtması calısmyor.bugunla ılgılı fıkrı olan varmı servıse sordugumda koltuk mınderı ve sırtındakı ısıtıcılar degısecek dıyor. 250 lira acaba kablosu veya sıgortasında bır problem olabilir mi fikri olan varmıdır acaba?
bende gecenlerde servise gittim servis ustası daha benım sıkayetı dınlemeden kızdırma bujisini soktu sıcakken içinde kırıldı dedi bana sesimi cıkarmadım sonra servısi denemek amaclı dedimki arac cok yakıyor dedilerki enjektorler gidik ee napcaz dedim dediki tamire yollucaz...
yakıt konusunda bende sureklı ölçümşler yapmaktayım araçla sehir içi malum istanbul trafigi ortalama 40 tl mazot ile ortalama 130 km yol yapabilmekteyim.sehir disina geldigimiz zaman araziye cıkma sehir ici karısık ortalama bir depo ile 750 km yol yapmaktayım.
***** NOT...