Arama sonuçlarınız

1. B.ARLI

Satılık 5 Günlük Midland Alan 42 Cb Telsiz - 8 Adet Sarjlı Pil Hediyeli + Faturalı + Garantili

Tabiki, sizden haber bekliyor olacağım. sevgiler Burak

2. B.ARLI

Kia Sportage Için Tavan Sis Lambası Önerisi

Merhaba, araçta cam sunroof var. Bir ustaya gösterim , takabilecek bir yer yok dedi. Nasıl bir led bar önerirsiniz ?
  3. B.ARLI

Satılık 5 Günlük Midland Alan 42 Cb Telsiz - 8 Adet Sarjlı Pil Hediyeli + Faturalı + Garantili

Merhaba, 780 TL'ye aldım. 750 TL'ye olur. Sıfır ürün zaten. Sevgiler. Burak

4. B.ARLI

Merhaba, 5 gün önce aldığım cihazı satıyorum. Tüm aksesuarları ile birlikte verilecektir, faturalıdır. Sadece deneme amaçlı çalıştırıldı ve sıfırdır. not. sabit araç telsizi almayı düşündüğüm için satıyorum. sevgiler.
  5. B.ARLI

Midland Alan 42 Multi Halk Bandı Cb El Telsizi Am/fm

Merhaba, Midland Alan 42 Multi Halk Bandı CB El Telsizi AM/FM Telsiz satın aldım ve ilk defa kullanacağım. Denedim ama hiç ses alamadım, sanırım ayarları yapılmadı. Aşağıda bir tablo var, ayarlardan hangisini seçmem gerekiyor ? Ülkelere göre frekans tablosu: I: İtalya 40 CH AM / FM 4Watt...

6. B.ARLI

Kia Sportage Için Tavan Sis Lambası Önerisi

Merhabalar, 2013 Kia Sportage aracım için tavan üstüne offroad lamba taktırmak istiyorum. Çeşitli araştırmalar yaptım ama pek verimli ve istediğim gibi bir sonuç elde edemedim. Aranızda aracına bu lambaları taktıran var mı ? Syg. Burak

7. B.ARLI

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Merhaba, Ad - Soyad: Burak ARLI Doğum Tarihi ve Yeri: 14.04.1987 - Samsun Memleket: Samsun Semt: Yahyakaptan İlgi Alanı: Doğa,Telsiz, Kamp, Gezi, Araç: KIA Sportage 2013 Not: Yeni başlayan..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri