Arama sonuçlarınız

1. S

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Aracımı bugün aldım ve gün içinde 30-40 km turladım. Ölçüm için tabiki yetersiz bir rakam. Araç bakımlı ve eski sahibi sadece şehir içi kullanmış kendisinin verilerine göre yol bilgisayarı lpg'de 25lt/100km gösteriyor. Kaba hesapla 60 krş denk geliyor. Çok sakin kullanımda ancak 55 kuruş olur...

2. S

Ustası ve parçası bol. Hangi bölgelerinde tamir istiyorsanız bu forumu o yönde biraz kurcalamanız faydalı olacaktır. Ben şahsen 4 aydır forumu dışardan takip ediyordum ve hafta sonu aradığım aracı buldum ve aldım. Ufak tefek sorunları var elbet ama açıkçası bu forum çok faydalı oldu. Küçük-büyük...
  3. S

Ben de çiçeği burnunda 97 GC 5.2 sahibiyim. Umarım aradığınız aracı bulursunuz. İnternetten araştırarak ingilizce owner manual buldum adresinize gönderiyorum. ;)

4. S

Grand Cherokee 5.2 Ufak Masraflar Hakkında Yardım

Hayırlısıyla aracımı bugün aldım. Satan kişiden allah razı olsun sesimi duymuş sanırım, arka bagaj kapağı sorunu çözülmüş, koltuk kumandaları da çalışıyor (ufak bir sıkışma varmış sök-tak düzeltmişler). Keyfe keder deri tamiri, kaporta tamiri, direksiyon simidi deri değişimi ve son olarak...
  5. S

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sahibi ile görüştüümüzde aracın 7 yıldır kendisinde olduğunu tüm bakımlarını yaptırdığını (şaft istavrozu, balatalar, ön arka burçlar, filtreler, devirdaim pompası değişmiş, direksiyon pompası ve direksiyon sistemi bakımı yapılmış) söyledi, Araç ile 1-1,5...

6. S

Deri tamiri yapan yerler varmış. Linkteki sitede direksiyon kaplaması değişimi ve komple koltuk deri değişimi için de fiyat vermişler. GRUP C DERİ DÖŞEME FİYAT LİSTESİ | Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş. Koltuk motoru ve bagaj kapağı elektroniği ile ilgili araştırmaya devam ediyorum...

7. S

Teşekkür ederim. İki adayım var biri 96 model 175.000 milde tüm donanım sorunsuz, diğeri 97 model 97.000 milde, bu araçta bahsettiğim sorunlar var. Gönlüm düşük km ve yüksek modelden yana ama astarı yüzünden pahalıya gelecekse hiç düşünmeden diğer araca yöneleceğim.
  8. S

Herkese iyi pazarlar dilerim. Aranıza az önce katıldım. Aslında forumu uzunca bir zamandır takip ediyorum çok başarılı ve sıcak bir ortam sezdim burada. Neyse sadede geleyim, malum site üzerinde 96 model bir GC 5.2 Amerikan versiyon ile ilgileniyorum; Aracı namıdeğer Horoz Cemal'e götürerek...
  9. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar ve mutlu pazarlar dilerim. Ben Tufan İstanbul, Kadıköy'de takılıyorum. Yakın zamanda bir GC 5.2 alarak tam olarak aranıza katılmış olacağım... :smiley::D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri