Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yol arkadaşı çok önemli. insan anlaştığını zanneder ama yola çıkınca işler değişir. ben bunu çok yaşadım. tüm seyahatlerimi yalnız yaptım. araba da yattım. ıssız yerlerde uyudum. ama yalnızdım. bir süre sonra insan yalnızlıktan da keyif almaya başlıyor.
Köpeğiyle Birlikte Gezebilmek için Kendi Karavanını Elleriyle Yapan Seyahat Tutkunu Kadın
şu kızcağız da aynı sizin gibi... yani şu linkteki araç bence size yeter. büyük bir araca gerek yok.
kadın başınıza gerçekten zor. bu memlekette insanın başına herşey gelebilir. iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. yapmayın demiyorum. ama dikkatli olun diyorum.
ruhsatsız düşünüyorum. konfor aramıyorum. tuvalet banyo olmasa da olur. tv de öyle. asgari yaşam şartları yeter. o yüzden en küçük karavanlara bakıyorum.
bu tonaj konusu benim de aklımı kurcalıyor. pino 2101 ya da caretta 1500 arasında kaldım. tek kişiyim yeter diye düşünüyorum. dedikleri kilonun üzerinde olursa ne olur diye düşünmeden edemiyorum.
haklı olabilirsiniz ancak araba olarak düşündüm. sonuçta karavan sürekli takılı olmayacak. doblo fiorino tarzı araçlar çok zıplatıyor düz yolda giderken pek sevmiyorum açıkçası
yav bi tek ben de sorun var sanıyordum. demek ki başkaları da yaşıyormuş bu sorunu. bilgisayarın tarihini geri alarak geçici çözdüm. ama çözüm bulunmalı..
konuyu yeni farkettim. gerçekten epey emek harcamışsınız. bir şey sormak istiyorum. önüne vinç takmayı düşünmüyormusunuz? hem daha sportif durur hem de arazi de işe yarar.
hocam youtubede bir tamirci var. sürekli videolarını izliyorum. izleyebildiğim kadarıyla temiz iş yapıyor. yeri de güngörende. sana videoların linkini atıyorum. bi konuş onunla istersen..
YAĞIZ OTO CENK USTA
Mercedes - Benz Sprinter Panel Van 413 CDI Model 47.000 TL - 409010944
Mercedes - Benz Sprinter Panel Van 413 CDI Model 56.000 TL - 412553745
Mercedes - Benz Sprinter Panel Van 413 CDI Model 53.500 TL - 398029715
selamlar herkese. aranıza yeni katıldım. bir karavanım yok. bazı yorumları okudum. hep aileler için caretta 1500 kullanışsız denmiş. 40 yaşındayım. bekarım. uzun yolculuklara da tatillere de hep yalnız çıktım. bu caretta 1500 ler aklıma yattı. aşırı konfor beklentim yok. ev tarzı da aramıyorum...
konuyu okudum. gerçekten güzel bir konu. denmiş ki 750 kilo altı karavanla uzun yola çıkmayın. ben bekarım. kendi şahsi aracımla da tek gidiyorum. yolculuklarıma da yalnız çıkıyorum. kafamda mikro karavan tarzı var. yani fiorino kango tarzi bir aracı karavan yapmayı düşünüyorum. bir yandan da bu...