Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Gerze'de liman içinde bulunan otopark çok güzel bir yer.
Emniyet de burada konaklamayı uygun buluyor.
Akşam üstü de iftardan sonra RAMAZAN eğlencesi var.
Fotolara devam.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Selamlar.
Oldukça uzun bir zaman oldu siteye girmeyeli.
Bunun nedeni belki de fotoların gözükmemesiydi. Bugün baktım da her şey yerli yerinde.
Ben de bu gazla kaldığım yerden devam edeyim dedim.
Sinop'a veda...
Sinop 'a yakın yerler acısından
Deniz için
Karakum ve çevresindeki plajlar, yine iç limanın diğer tarafında DSİ kampı ve çevresindeki plajlar yürüyerek gidebileceğiniz mesafededirler.
Oldukça temiz olan bu yerler...
Şehir içinde
Sinop ceza evi
Sinop müzesi
Alaatdin cami
Klisesi
Sinop kalesi
Seyyid Bilal Türbesi
Başlıca gezebileceğiniz yerlerden sadece birkaçı
Sinop'da nereler gezilir.
Ada diye bilinen, eski Radarın bulunduğu bölge Karakum tarafında girilerek, şehir mezarlığı yönünden çıkılır.
Bu bölgede resim çekenler için cok güzel görseller olduğu gibi, ada fenerinin...
SİNOP;
Ben hep sevmişimdir Sinop'u.
İlk gelişim 1983 senesi. Eşim Şükran'ın peşinden. Sonrası gecen 30 senede en az 30 defa daha.
Her seferinde yeni bir yerini keşfettim. Keşfettim de daha bitiremedim. Sinop bitmez...
Merhabalar Burak Bey.
Arkadaşınız Levent Beylede telefon da görüştük. Hayırlısı olur inşallah.
Albatrosa da bir kardeş gelir. Aklınıza gelecek en küçük detay için yardım edebilirsem sevinirim.
Yapım aşamasında ki...
Teşekkürler Bülent Bey.
Aslın da o kadar çok Albatrosun resmi var ki, arkadaşlar görmekten sıkılmıştır.
Biraz da gördüklerimizden olsun dedik.
Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013
Çok güzel bir gezi, paylaşılan dostluklar,
Hem de ilk kareler Karadeniz'den ( özellikle yaylalardan ),
Bayıldım. Devamını bekliyoruz.
Ynt: 'egeli' 2013
Yine çok güzel kareler ve çok ama çok güzel yerler.
Ülker Hanım ve Yavuz Beyden daha azı beklenemez di.
Hele açıklamalarınıza bayılıyorum.
Saygılar.