Arama sonuçlarınız

1. abdullah tepe

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Çocukların eserleri

2. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Sakin, temiz ve huzurlu bir ilçe.
  3. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Küçücük dokunuşlar fark yaratır.

4. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Gerze sokakları
  5. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Gerze'de liman içinde bulunan otopark çok güzel bir yer. Emniyet de burada konaklamayı uygun buluyor. Akşam üstü de iftardan sonra RAMAZAN eğlencesi var. Fotolara devam.

6. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Selamlar. Oldukça uzun bir zaman oldu siteye girmeyeli. Bunun nedeni belki de fotoların gözükmemesiydi. Bugün baktım da her şey yerli yerinde. Ben de bu gazla kaldığım yerden devam edeyim dedim. Sinop'a veda...

7. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Akliman
  8. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Akliman
  9. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda İşte bunlardan görseller Hamsiloz fiyordu

10. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Sinop 'a yakın yerler acısından Deniz için Karakum ve çevresindeki plajlar, yine iç limanın diğer tarafında DSİ kampı ve çevresindeki plajlar yürüyerek gidebileceğiniz mesafededirler. Oldukça temiz olan bu yerler...

11. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Şehir içinde Sinop ceza evi Sinop müzesi Alaatdin cami Klisesi Sinop kalesi Seyyid Bilal Türbesi Başlıca gezebileceğiniz yerlerden sadece birkaçı
  12. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Sinop'da nereler gezilir. Ada diye bilinen, eski Radarın bulunduğu bölge Karakum tarafında girilerek, şehir mezarlığı yönünden çıkılır. Bu bölgede resim çekenler için cok güzel görseller olduğu gibi, ada fenerinin...

13. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
  14. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda SİNOP; Ben hep sevmişimdir Sinop'u. İlk gelişim 1983 senesi. Eşim Şükran'ın peşinden. Sonrası gecen 30 senede en az 30 defa daha. Her seferinde yeni bir yerini keşfettim. Keşfettim de daha bitiremedim. Sinop bitmez...
  15. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Merhabalar Burak Bey. Arkadaşınız Levent Beylede telefon da görüştük. Hayırlısı olur inşallah. Albatrosa da bir kardeş gelir. Aklınıza gelecek en küçük detay için yardım edebilirsem sevinirim. Yapım aşamasında ki...

16. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Sağolun Arikandalı Elbetde fırsat buldukça devamını da paylaşaçagım.
  17. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Teşekkürler Bülent Bey. Aslın da o kadar çok Albatrosun resmi var ki, arkadaşlar görmekten sıkılmıştır. Biraz da gördüklerimizden olsun dedik.
  18. abdullah tepe

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Çok güzel bir gezi, paylaşılan dostluklar, Hem de ilk kareler Karadeniz'den ( özellikle yaylalardan ), Bayıldım. Devamını bekliyoruz.

19. abdullah tepe

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Yine çok güzel kareler ve çok ama çok güzel yerler. Ülker Hanım ve Yavuz Beyden daha azı beklenemez di. Hele açıklamalarınıza bayılıyorum. Saygılar.
  20. abdullah tepe

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Yeni gün ve yeni sabah. Tarih 15 temmuz. İstikamet Sinop.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri