Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sıfır Jimny nin İlk Arazi Deneyimi
bekleriz ne demek her zaman bizde samsunda her türlü konuda yardım cı olacak arkadaşlarımız var bu işe gönül veren dostlarımız var 16 da yola cıkıcaz resimleri takip edersin
gezenbilir samsun gurubu olarak 3 aracla
selam ben kendim yaptım sanada yardımcı olabilirim istersen 300tl istediler maliyeti 100 gecmez kargo dahil cözemezsen oralarda ben gönderebilirim sana 0532 4807141 erhan.demsan@hotmail.com
Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)
merhabalar bekleriz tabi bugün bakarsak yer sorunumuz yok kaç kişi gelirsiniz samsundan sonrası kolay şu an 3 aracımız mevcut bekleriz elimizden geleni yapıcaz gezenbilir dostları icin selamlar
benimde aynı renk bir jimny nim var samsun off road resimlerinden bakabilirsin kafana takılan birşey olursa yardımcı olabilirim yakın zamanda gezenbilir samsun gurubu olarak karadeniz gezimiz bekleriz
Ynt: Artık Benim de Jimny'im Var...
iyi akşamlar arabada 3inç yükseltme kiti ,30/9.5/15 lastik birgestone tampon kesik birde badaj var yakın zamanda vinç ve şnorkel olucak
benim iş yeride cok yakın sana ilkadımda hatta bugün seni oralarda gezindim neyse aracda bir değişiklik yaptınmı hic
selam savaş araban hayırlı olsun ulaşalım birbirimize tanışalım uygun olduğun zaman erhan.demsan@hotmail.com msn adresim 0 532 480 71 41 numaram ararsan vaktin olursa gezebiliriz beraber hatta bir gezimiz var yakın zamanda haberin olsun
Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)
merhaba gezenbilir dostları bekliyoruz sizleride geziye cok güzel bir gezi olacak
selam erhan ben samsundan varsa sormak istediğin bir konu yardımcı olabilirim samoff sayfasına bakarsan benim jimny göreblilirsin
Ynt: 2007 Suzuki Jimny
selam erhan ben samsundan tanışmak bugüne nasipmiş tlf dan başkanın sayesinde senin yardımlarına ihtiyacımız olucak kolay gelsin iyi akşamlar