Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ?

Ynt: Yükseltme Sorunu ve Çözüm nedir ? en temizi ve en güzzeli hazır kitler

2. huseyin43

ağır devir diferansiyel aranıyor

Ynt: ağır devir diferansiyel aranıyor selamlar ayna maruti oranı verirseniz size daha iyi yardımcı olabilir burdaki arkadaşlar
  3. huseyin43

cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? selamlar borç harç alıcaksanız bu tür araçları almayın nacizane tavsiyem alırsanızda 2ci bi araç olarak alın yakıt konusu da 600-700 arası şehir içi çamur karda bu 900 kadar cıkar vergisi ise ruhsatta...

4. huseyin43

Modifiyesiz

Ynt: Modifiyesiz aracı bitirmiş orda herif yaa :) tam çıkıcak geri bırakıyor aracı
  5. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu vadiden çıkış daha doğrusu çıkamayış :) video 2 http://www.youtube.com/watch?v=Vx4Y7IczHp4

6. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu sizin adınıza sevindim filtreyi bulmuşsunuz eşimin ataması antep'e çıktıgı için gidip geliyorum sık sık saygılarımla...

7. huseyin43

slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler

Ynt: slm arkadaşlar zehrı fena aldım bu arac hakkında bılgıler uzun tip tuzla model 69 willy
  8. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu tekar G. antepteyim o yüzden ben bakamadım seyit bey üzgünüm yardımcı olamayacagım Allaha emanet olun.
  9. huseyin43

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im harika olmuş inşallah blok boyaların özel yanmaz boyalardır ;)

10. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu mutlaka emiş yapan biyeri wardır bi emiş birde çıkış yani http://www.otobil.net/blog/genel/hava-filtreleri/

11. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu direkmi bağlıyacaksınız yoksa şınorkele mi yani arada başka filtre olucakmı ?
  12. huseyin43

Görüş, öneri ve tavsiye bekliyorum

Ynt: Görüş, öneri ve tavsiye bekliyorum araçlara bişey demek bizim haddimize değil diye düşünüyorum amacınız aracı hangi amaca göre almak offroad yapmakmı yoksa büyük gösterişli heybetli bişeye binmekmi?

13. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu anladım seyit bey size çap kaç olucak ben bi bakarım arkadaşlara
  14. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu resimde görünen üst bölgeye şnorkel geliyor alt kısmada motordan gelen hava emiş borusu bukadar basit
  15. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu cengaver yaa :)

16. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu yardımcı olabildiysek ne mutlu varsa sormak istediğiniz biseyler cevaplayalım
  17. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu http://www.youtube.com/watch?v=MsapabCBjLY video1
  18. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu üstten kesinlikle ne su giriyor nede gölcükler oluşuyor sadece bana biraz arkası yüksek gibi geldi o kadar yoksa çok memnunum tenteden

19. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu içten görüntüleri biraz tel. kamerasının pikseli düşük kusura bakmayın
  20. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu int. koptu arada seyit bey yükleyemedim. hemen geliyor biraz faytonu andıran bişey oldu ama arkadakiler çok rahat oturabiliyorlar :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri