Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben biraz kurnazlık yaptım. Park şasesine direkt bağladım. Kısa veya uzun farı yaktığınızda led sönmektedir. Sadece parkta yanmaktadır. Bunuda anlamazlar çünkü kısa ve uzun farlara bakıyorlar. Ayrıca aynı ledlerden 1 ay önce diğer arabamda takılı ve yanar vaziyette muayneden geçtim. Not düştüler...
Gündüz yanan aracınızın görünürlülüğünü maksimum yapan lede gündüz ledi diyoruz. Hem görsel açıdan güzel oluyor hem de önünüzde giden araç ışık beyaz olduğu için sizi sarıdan yada kısa fardan daha iyi fark ediyor.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aldığım duster 4x4 aracıma gündüz ledi taktım oldukça güzel oldu.
Sakın ha pahalı ürünlerden alıp kazıklanmayınız. Ben 20 tl ye aldım ve kendim taktım.
İsteyene de yurt dışından kargo hariç aynı fiyata getirtebilirim.
güzel olmuş elinize sağlık. sarsıntıda düşmemesi için de tedbir almışsınız herhalde. ben olsaydım hazır sökülmüşken her iksinide beyaz lede çevirirdim. hem daha az elektrik tüketimi hem de daha fazla ışık vermesi açısından faydalı olur diye düşünüyorum.
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
Benim bir sorum olacak, hard offroad yada atlamalı zıplamalı parkurlarda aracın kırma veya sökülme durumu nasıl? Zira zıl itibariyle şase yorulmuşmudur sizce?
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
Çok çok güzel olmuş, sticker lar biraz abartılı olmuş kanımca. Görsel anlatım harika ayrıca fikir vermesi açısından hem parasal değerlerini hem de montajlı halini göstermeniz büyük güzellik olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanın. ;)
Ynt: Yedigöller Gezimiz ( Kar ve Yedigöller) 29/01/12
Güzel gezi, güzel yer, güzel fotolar. inanın yazın kuru takır takır yolda gitmektense tam zanaında karlı mis gibi tertemiz zamanda gitmişsiniz.
Ynt: Freelander'in Arazi Performansı
Mishalen 4*4 seycron serisi olmasında ne olursa olsun. Berbat yol tutuşu sıfır olan bir lastiktir. Tam ölüçüsünü şu an hatırlamıyorum. Ama 225/65/16 yı tercih edebilirsiniz.
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
Sizin şu düşüncenize kesinlikle katılıyorum. " Kimse kulaktan dolma bilgiyle, kullanmadığı bir araç hakkında fikir yürütmesin." 2 yıl freelander kullandım 4 yıldır TD5 disco 2 kullanıyorum. İksiide kriteri farklı araçlar...
Ynt: Daha Yeni Aldığım Gözümün Bebeği 2006 2.0 TD4 HSE Freelander'ım
Geç cevap için kusura bakmayınız, standart michelin lastikleri vardı 4*4 seycron serisi. ABS ve lastik kontrol sesnsörlü çamur, su ve toz ektisiyle sanal olarak arıza uyarısı vermekteydi. Bunların bir kısmı yolda sürat...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
İbrahim bey aracınız hayırlı olsun. Freelander ların tek eksi yanı bagaj konumu ve hacmidir. Sırf bu yüzden ben discovery ye transfer oldum. Kazasız yolculuklar...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)
Sevgili dostlar, aynı gün 2011 İsoff- İstanbul Off-Road Kupası 2. yarışları var kemerburgaz da. Etkinliğin ardından ben oraya katılıcam. Eğer dileyen olursa konvoy halinde hem yarışları izler hem de konvoyumuzu ele güne dosta...
Ynt: Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ?
Katılım konusunda bende varım. Detaylar ve gün belli olursa medya kuruluşlarına bülten hazırlayıp bilgi verir onlarında duyurumunu sağlarım. Saygılar sevgiler.