Arama sonuçlarınız

1. U

Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 Ve Yükselen kasabası.. :)

2. U

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 Zirveye Ulaşıyoruz Su gerçekten buz gibi ve içmek için biraz beklemek gerekiyor.. Burada rakım 1685 Her çıkışın bir inişi verdır ;D güneşi batırmadan Konyaya ulaşmak için Hızlı bir inişle aşağıya doğru süzülüyoruz...
  3. U

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 Rüzgar Kesildi fakat rampalar sertleşmeye başladı... Sağ tarafta güzel bir vadi gördük içinden bir dere akıyor ve aşağı iniyoruz.. Rampalar bitmiyor ve dahada sertleşiyor..

4. U

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 Birden Acıktığımızı farkettik :) Başarakavak Köyü.. Nüfus :2410+ 2 :P
  5. U

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 ve buda ikinci patlak Ve altınapa barajı..Bu noktada Üniversite gurubundaki arkadaşlardan ayrılıyoruz onlar bu noktadan piknik yapıp geriye dönecekler ,Ahmet burada kalacak ve Fatih polen alerjisi başladığı için geriye...

6. U

Ynt: Altınapa-Başarakavak Köyü-Yükselen Kasabası Gezisi 09.05.2009 Tıp Fakültesi Köyceğiz üzerinden Dere boğazına doğru yola çıkıyoruz... İlk patlağımız :)

7. U

Yol güzergahımız.. Toplam mesafe :110 km 09/05/2009 sabah 08.30 da Alaaddin tramvay durağındaSelçuk Üniversitesi Bisiklet Grubundan arkadaşlarla toplandık.. Oldukça kalabalık bir grup olduk.. Bizim gezi programımız Dere boğazından Altınapa barajı , Başarakavak köyünden geçerek Yükselen...
  8. U

Konya ; Sefaköy - Kızılören Bisiklet Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: Konya ; Sefaköy - Kızılören Bisiklet Gezisi (19 Nisan 2009) Teşekkürler, Bisikletlerimiz 9 kg.. Bisikletin ağırlığı hafifledikçe fiatıda ona göre yükseliyor :) Uzun mesafeli turlarda 100-150 km (Bu gezimiz toplam 115 km idi) büyük çantalar kullanıyoruz..İçinde yiyeceklerimiz,tamir...
  9. U

Konya ; Sefaköy - Kızılören Bisiklet Gezisi (19 Nisan 2009)

Gezi Programı :Meram Taşköprüde buluşulacak, Krom magnezitin önünden geçerek Seydişehir-Antalya yolundan devam edilecek Sefaköye sapılarak, Kızılören üzerinden eski Beyşehir yoluna çıkılıp Hanönü Beli tırmanılarak Altınapabarajından Dereboğazına girilip Başlanılan noktaya geri dönülecek.Toplam...

10. U

Konya Yükselen Kasabasına Bir Gezi

Güzel bir Pazar sabahı Colourman Uğur beyle birlikte Meramda buluştuk. Namı diğer Alpinist , Fatih bey rahatsız olduğunu ve geziye katılamayacağını bildirince Uğur beyle birlikte iki Uğur yola yola çıktık. Uğurlar ola :))) Uğur beyi beklerken bende boş durmadım bir iki fotoğrafımı aldım :))...

11. U

Tur Bisikletçisine Sorulan Sorular ve Cevapları

Ynt: Tur Bisikletçisine Sorulan Sorular ve Cevapları Harika. ;D
  12. U

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba , ben Konya'dan Uğur. Bisikleti ve doğayı çok seviyorum. Şanslıyım çünki Konya'da mükemmel bir bisiklet gurubu var :) Hafta sonları Mesut Hocam ve diğer Ironmen 'lerin muhteşem gezilerine katılabiliyorum ( gücüm yettiğince).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri