Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım şehir içi kullanımda gazda 550,benzinde 750 lira yakıyor.normalde aracımda bir sorun görünmüyor.orjinalinden farkı lastikler 225 75 15.sadece lastik farkı bu kadar yakmasına neden olabilir mi?açılan konularıda okudum.bujiler,hava filtresi,yağ değişimi yakıtımı normal değerlere çekebilir mi?
Ynt: 4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
4*4 yada kilitli difransiyeli olan araçların balansı önce makinada sonra aracı askıya alıp tekerleri yerden kestikten sonra motor çalıştırılıp yapılır.
bu konuda bilgi verebilirmisin.
Araçların kullanım şekli,üstündeki malzemeler,lastik ebadları,motor cc si gibi etkenler yakıt tüketiminde etkili olduğunu biliyoruz.
sizin cj leriniz ne kadar yakıyor merak ettim.herkez aracının km de ne kadar yaktıgını motorun büyüklüğünü ve lastik ebadını yazarsa sevinirim.
70 model cj5 almak üzereyim.Bu konuda sizlerden yardım almak istiyorum. sormak istediklerim kısaca
1-halen üstünde orjinal motoru var ve yeni refteke (denılıyor sanırım) ne kadar sağlıklı olur.
2-eğer ben orjinal motorun yerine başka motor bulsam ki bu motorlar neler olabilir,maliyeti ne...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Tüm forum ailesine selamlar.
kısaca kendimden bahsedeyım.Samsun da ikamet ediyorum.Adım Erdem BAL
gözlükçüyüm.15 yıldır süper sport yani hız motorlarıyla uğraştım.Yaşım 32.Ailevi nedenlerden dolayı bir süre motor tutkuma ara verdim.Bu tutkumu off road yapmakla...