Arama sonuçlarınız

1. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

özelden isterseniz bana yada özgüre yazabilirsiniz?

2. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Toskorf grup kuruldu ve kamp yaptı arkadaşlar :) inş devamı da gelicek...
  3. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

:) Teşekkürler berkus :) Kamp için grup kuruldu özelden yazabilirsiniz arkadaşlar bir kaç gün içerisinde toplanalım :)

4. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Herkese merhabalar öncelikle herkesten özür dilerim sürdüğüm motor da kaza geçirdik ve kolum kırıldı...Kırık olduğundan kendi derdime düştüm tekrardan herkesden özür...Lütfen bana özelden numarlarınızı yazın grubu kurup görüşelim ...HOŞÇAKALIN:)
  5. Aysungd

MRHB HAKAN OLABİLİR ÇOK SEVİNİRİM NUMARANIZI GÖNDERİR MİSİNİZ

MRHB HAKAN OLABİLİR ÇOK SEVİNİRİM NUMARANIZI GÖNDERİR MİSİNİZ

6. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

MRHB bende işlerden dolayı uzun zamandır giremedim özgüre ulaşıp grup kurdurucam

7. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Arkadaşlar bir liste yapalım özelden numaralarımızı yazalım yada bana yazın toplayalım grup kuralım netleştirelim tabii sizler de olur derseniz
  8. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Hayır şuan için bir yer belirlenmedi eğer buradan toplanabilirsek herkesin fikrini öğrenip ortak bir fikirde buluşup kamp yapmak niyetimiz....
  9. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

süpermiş :) grup oluşturunca liste yaparız ...

10. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Kesinlikle Özgür :) Herkesin fikri ortaya sunulursa ilk güzergah orası olabilir yada en kalabalık grup nerede ise ulaşımıda kolaysa oradan da başlayabilir ... Hep birlikte araçlarla arka arkaya yolculuk ederiz..yeter ki kimse ulaşım için nasıl olur yol sıkıntı olur mu düşüncesinden dolayı kamp...

11. Aysungd

Kamp Arkadaşları ...

Herkese Merhabalar ; Eylül 11 gibi başlamasını planladığımız eylülün 17 yahut 18 kadar sürmesini planladığımız kamp gezisi düşünüyoruz :) Eğer o tarihte düşünen arkadaşlar varsa hep birlikte organizasyon yapıp vakit geçirebiliriz ...Kalabalık bir grub oluşturabilirsek hem sohbeti bol hem de...
  12. Aysungd

Merhaba ashima ben Aysun :) Profilinize baktım selam vermek istedim nasılsınız?

Merhaba ashima ben Aysun :) Profilinize baktım selam vermek istedim nasılsınız?

13. Aysungd

Çok seviniriz...kalabalık bir grupla bol sohbetli muhabetli öok keyifli geçer...

Çok seviniriz...kalabalık bir grupla bol sohbetli muhabetli öok keyifli geçer...
  14. Aysungd

resim neresi acaba deniz süpermiş...

resim neresi acaba deniz süpermiş...
  15. Aysungd

Karadenizli olarak söylüyorum karadeniz güzeldir o taraflar gayet güzel olur ama karadeniz yağış...

Karadenizli olarak söylüyorum karadeniz güzeldir o taraflar gayet güzel olur ama karadeniz yağış alan bi bölge :) Araştırılırsa güzel yerler bulunabilir artı kalabalık bir grupla kamp şahane olur :9

16. Aysungd

Merhabalar Yazılarınız yeni gördüm kamp için grup halinde toplanalım demişsiniz... Eğer sizin...

Merhabalar Yazılarınız yeni gördüm kamp için grup halinde toplanalım demişsiniz... Eğer sizin içinde uygunsa burdan tecrübeli , tecrübesiz arkadaslarla konuşup görüşüp kalabalık bir grup oluşturup kurban bayramı yani eylül 11 gibi kamp kursak eşim ve ben seve seve katılırız...iyi günler
  17. Aysungd

:) bizim debir kere tecrübemiz oldu ama çok güzeldi doğa bilmek öğrenmek tanımak kendi başına...

:) bizim debir kere tecrübemiz oldu ama çok güzeldi doğa bilmek öğrenmek tanımak kendi başına bişeyler yapmak etkiledi bizi :) kesinlikle katılıyorum size ne yaptığını bilmek plan program yapmak en mantıklısı..
  18. Aysungd

YAZINIZI YENİ OKUYABİLDİM....BİZDE YENİ YENİ KAMP KURMAYA BAŞLADIK VE 5 YILDIZLI OTELLERDEN DAHA...

YAZINIZI YENİ OKUYABİLDİM....BİZDE YENİ YENİ KAMP KURMAYA BAŞLADIK VE 5 YILDIZLI OTELLERDEN DAHA KONFORLU :) biz tatilimizden döndük ama bildiğim kadarıyla 2 ay sonra bayram tatili var 9 gün kadar :) uygun olursa hep beraber arkadaş grubuyla kamp yapılabilir...

19. Aysungd

Mrhb Maximello

Mrhb Maximello
  20. Aysungd

SİZ GEÇ KALMADINIZ biz erken çıktık :) Eğer uygun olursa yine kamp kurulabilir....arkadaşlarla...

SİZ GEÇ KALMADINIZ biz erken çıktık :) Eğer uygun olursa yine kamp kurulabilir....arkadaşlarla beraber hep birlikteee.... 2 ay sonra bildiğim kadarıyla bayram ve galiba yine 9 gün tatil...uzun ve aceleye getirmeden kamp kurulabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri